BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Brinkmeister

  1. Brinkmeister

    Eerste zelfbouw-BBQ, een ?-UDS

    Heb ik op mijn kleine UDS ook gedaan, maar die zit lang niet zo mooi. Maar goede tip, ik ga eens kijken of dat lukt.
  2. Brinkmeister

    Uitgestelde Apple Crumble

    Ziet er prima uit, moet ik dit weekend ook maar eens proberen.
  3. Brinkmeister

    Eerste zelfbouw-BBQ, een ?-UDS

    Na al die jaren toch weer een vraag: weet iemand hoe ik aan een luchtregelaar voor mijn UDS kan komen? Ik heb op mijn 120 liter-UDS nu ??n van deze zitten: https://www.huisentuinwinkel.nl/uds-luchtregelaar-1-recht.html maar heb eigenlijk nog een tweede nodig. En Huisentuinwinkel maakt ze niet meer.
  4. Brinkmeister

    Pasen, extra dag te besteden, dus eerste Brisket

    Dank! het is eindelijk gelukt, ik heb ze compleet. En wat een lekker stukje vlees, zeg. Het is de afgelopen jaren een interessante culinaire reis geweest, van alles direct grillen op een Barbecook naar indirect op de Weber en Low & Slow op de ?-UDS. Ik haal nog steeds het beste resultaat uit...
  5. Brinkmeister

    Pasen, extra dag te besteden, dus eerste Brisket

    Hij is heerlijk. Peper ook goed te proeven, vaag in de verte iets van shortrib, ik ben er blij mee.
  6. Brinkmeister

    Wil jij mij helpen?

    Done.
  7. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Dik tevreden met de ribben, echt lekker vlees. Maar Iberico is wel een kostbare grap, ik moet toch echt mijn best blijven doen op normale ribs.
  8. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Kersenhout, twee flinke handen aan het begin. Doe ik het de volgende keer zonder.
  9. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Ik vond ze super. Lekker vet, heel mals en de honingrum maakte ze precies goed qua zoet en plakkerig. Frau was wat minder gecharmeerd en vond er een iets bittere smaak aan zitten. De rest van de Iberico gaat dus niet met rum, maar met wat bruine suiker, denk ik.
  10. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Ik heb er eentje in de kleine UDS gegooid met peper en zout, twee uur gewoon, twee uur in de folie met honingrum en nu nog een half uur opstijven. Over tien minuten weet ik of het een succes is.
  11. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Goed idee, done!  B-) Zout en peper is ook een optie, maar als ik ze dan 3-2-1 klaarmaak, doe ik er dan wel appelsap bij in de folie?
  12. Brinkmeister

    Iberico spare ribs met...?

    Is er iemand die me wat tips wil geven voor deze ribs?  :-/
  13. Brinkmeister

    Eerste keer PP

    Gefeliciteerd man! Wil je nu meteen een groter stuk vlees proberen?
Terug
Bovenaan Onderaan