BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door brhahlen

  1. B

    Bastard "Winterklaar"/Onderhoud

    Ik dacht dus: de hoes beschermt hem beter, maar ja, even niet rekening gehouden met het gebrek aan ventilatie. De tafels zijn overigens helemaal droog! Ik heb ze eerst schoongemaakt en toen een nacht+ochtend binnen laten drogen, voordat ze de doos in gingen. :) Ovenschotel/lasagne op de...
  2. B

    Bastard "Winterklaar"/Onderhoud

    Ja, dat regelmatig gebruiken wil ik ook wel, maar soms lukt dat niet altijd... En hoog opstoken voordat je gaat Koud Roken, is ook niet zo praktisch :) Tsja... Ik had gehoopt dat de regenhoes van Bastard zelf (waar wel een soort van "luchtgaten" in zitten) dat zou voorkomen... Heb ze er nu...
  3. B

    Bastard "Winterklaar"/Onderhoud

    Goedemiddag! Van de week dacht ik maar weer eens wat zalm te gaan roken (al eens eerder gedaan), maar toen ik de hoes van de Bastard afhaalde, zat ik toch met wat "onderhoud" dat gedaan moest worden. Wat voor onderhoud dan? Nou, mijn roosters en side-tables hadden wat last van schimmel, dus...
  4. B

    Koud gerookte zalm

    Velen zijn mij al voorgegaan (zag ik), maar het was ook voor mij tijd dit te proberen. Ik ben van een aantal stappen vergeten foto's te maken, maar dat mag de pret niet drukken (hoop ik). Ik had een stuk zalm van ongeveer 750 gram gekocht. Gepekeld met 100 gram zout, 100 gram rietsuiker en 2...
  5. B

    Hoi en hallo

    Goedemiddag allen, Op aanraden van @corny121 mij ook maar hier eens geregistreerd. Mijn naam is Ben en ik heb een barbecue! Je verwacht het niet. Maar nu echt: ik heb sinds een maand of twee een Bastard Urban Large. Daarvoor had ik een Tarrington House BBQ (met een kolen en gas gedeelte), maar...
Terug
Bovenaan Onderaan