BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door boyke ten broeke

  1. boyke ten broeke

    7 Aug 2021 - BBQ wedstrijd bij Westrienen (in Est vlakbij Tiel)

    Dat was het zeker.. en er wordt al gesproken nu over een rematch.
  2. boyke ten broeke

    7 Aug 2021 - BBQ wedstrijd bij Westrienen (in Est vlakbij Tiel)

    die wolkbreuk was idd niet zo handig.. vooral gezien al mijn spullen in 15cm water lagen ;-) maar in ieder geval de beoordeling was prima. Publiek wat aanwezig was was vrijwel unaniem over de spareribs. Lekkerste van allen. Of dat bij iedere deelnemer werd geroepen bij het proeven weet ik niet...
  3. boyke ten broeke

    7 Aug 2021 - BBQ wedstrijd bij Westrienen (in Est vlakbij Tiel)

    TERUGBLIK: afgelopen zaterdag was een topdag. 11 teams waaronder al flink geseasonde teams maar ook nieuwe teams zoals mijn team uiteraard. Na op het terrein aangekomen te zijn hebben we na opbouw eerst de 7:07 gedaan uiteraard. Om 9 uur was de captains meeting waarin naast de mysterybox...
  4. boyke ten broeke

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    hey gaaf! veel plezier ermee!
  5. boyke ten broeke

    7 Aug 2021 - BBQ wedstrijd bij Westrienen (in Est vlakbij Tiel)

    KOmt goed.. zin in.. foto's volgen uiteraard.
  6. boyke ten broeke

    2 soorten rubs testen

    Er zit een 2e rub in de pijpleiding. Echter door omstandigheden is het allemaal wat uitgelopen. Maar er komt een 2e aan iig ;-) Tipje trouwens: wist je dat hij ook waanzinnig lekker is op gegrilde ananas? (gewoon even ananas schijven of een ananas in parten snijden. Vervolgens bestrooien met de...
  7. boyke ten broeke

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Nu heb ik BBQ's genoeg :P en ben ik ook met Dutch Ovens bezig veel. Heb nu onlangs deze mooie aanwinst erbij gekocht.. Ik weet dat er lichtere versies zijn van andere merken maar deze was voor mij lekker hoog en superstevig. Gaat voor mij mee op vakantie en ook voor de demo's, workshops ect...
  8. boyke ten broeke

    Saus: Fermented Hotsauce met Habanero Adjuma pepers en ananas

    haha ja. en alle hobby's die je opnoemt passeren hier al regelmatig de revue ook ;-) Koken blijft tof he ;-)
  9. boyke ten broeke

    Saus: Fermented Hotsauce met Habanero Adjuma pepers en ananas

    Hij is ook echt lekker! Gisteren wat vrienden over de vloer gehad hier en al 1 fles weer op. Maar heb 'm niet gepasteuriseerd. Is wel mogelijk om te doen normaliter maar deze saus gaat eigenlijk vaak al heel snel op ;-) maar kan 'm wel pasteuriseren hier via slowcooker/sousvide
  10. boyke ten broeke

    Saus: Fermented Hotsauce met Habanero Adjuma pepers en ananas

    Ik ben mijzelf al een tijdje aan het inlezen in fermenteren ook en ben daar eigenlijk door iemand in de BBQ scene die dat al een tijd lang doet heel erg geïnteresseerd in geraakt. Nu heb ik een paar weken terug via westlandpeppers een batch Habanero Adjuma pepers gekocht en ik had nog wat...
  11. boyke ten broeke

    Rundertong Gyutan stijl (Jawel, nog eens rundertong)

    Ik zou het toch eens proberen... je grootouders vroegah aten dit best vaak :-) het is echt vergeten vlees. :) En als je het eet is het eigenlijk het meest te vergelijken met heel mals draadjesvlees. Echt zacht... en de smaak van de marinade maakt het extra smakelijk. Ik ga het zeker vaker...
  12. boyke ten broeke

    Rundertong Gyutan stijl (Jawel, nog eens rundertong)

    Als je een rundertong koopt, krijg je best wel veel waar voor je geld. In mijn geval zeker want ik kon hier 2 gerechten mee maken. Taco de lengua was de eerste ,maar daarnaast omdat ik zo'n grote rundertong kreeg besloot ik om daarnaast nog een gerecht te maken. Dit keer Rundertong Gyutan stijl...
  13. boyke ten broeke

    Fotowedstrijd juli 2021: Let’s eat and Meat: Festival Edition!

    Ha ha, nou ik zit hier al een tijdje idd.. maar ik ben echt Al HEUUUL erg lang niet meer actief geweest... sorry daarvoor..afgelopen weken weer eigenlijk beetje hierop gaan kijken..gewoon uit interesse ook.. facebook laat ook niet alles zien he :-) en besloot gewoon eens mee te doen :-) Ik maak...
Terug
Bovenaan Onderaan