Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Leuk, ik ben gek op zwezerik. Ik ga eens even dubben.
Jammer dat er hier geen andouillette wordt verkocht. Ik ben er niet zo'n fan van maar mijn man wel.
Ze zijn absoluut smaakvol!!! Ik heb ze veel in Frankrijk gegeten. Maar nooit gegrild. Mijn advies is om het zo kort mogelijk te doen om te voorkomen dat ze droog worden.
Natuurlijk kan het. Ik zou de hoeveelheid wel halveren. Peper uit een potje is veel fijner. Maar als ik een suggestie mag doen.... koop een serieus goede pepermolen. Ik heb van alles geprobeerd en mijn dure peugeot is geweldig. E?n draai is ruim voldoende voor bijvoorbeeld een entrecote. En ik...
Zonder een discussie te willen starten is er een relatie met gerookte zalm en listeria maar niet met verse.
Maar goed: gewoon niet doen als je twijfelt.
Het trucje is echt heul simpel.
Vlees (dus ook een been of bil) bestaat uit laagjes.
Nu heeft een bil of been meer lagen maar het stuk varkensnek dat ik injecteerde was behoorlijk geaderd met vet etc.
Bij een stuk kipfilet zal het trucje veel minder effect hebben.
Als je het vlees even uit zijn...
Leuk verslag en leuk dat je zelf je sauzen en rubs maakt.
Ziet er heerlijk uit.
Maar vertel eens: hoe maak je zelf knoflookgranulaat?
Lijkt mij leuk om te doen.
Ik heb gewogen voor het injecteren. Dus ik was inderdaad wat verbaasd over het gewichtsverlies verlies.
De foto's staan er nu. Sinds die idiote actie van foto-emmer loop ik te hanessen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.