Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Effe een tipje ;-) Als je de bifteki's maakt gebruik van die zipper zakjes.. Ik maak altijd eerst bolletjes van +/- 100 gram. Leg ze vervolgens op zo'n zakje, druk ze plat en vul ze met echte feta. Vervolgens dubbel vouwen met het zakje. Waarschijnlijk ga ik straks bifteki's maken, als ik er aan...
Deze week bij cranenbroek eindelijk en een gietijzeren rooster kunnen scoren... ( al vaker hier voorbij zien komen....)
Beetje slijpen en het past...
Ben het rooster nu aan het inbranden.
Ben wel benieuwd hoe deze zit houdt, de originele roosters zijn een ramp.
Doe het rooster wel nog een beetje...
Beb Vuyk HET handboek voor de indo keuken ;-) jou recept komt min of meer overeen met hoe ik het meestal doe.. Verschil, ik doe er meestal kokosmelk bij en minder water en alleen maar wat Goela Djawa. De stroop etc .aat ik weg. Wel Djeroek Poeroet... is erg lekker er bij..
Ik was vorige week nog bij de inox oer.. Hij adviseerde mij geen rvs te nemen... Ook bij 5 mm kon het gaan krom trekken.. De roosters worden nu gesneden in staal 5 mm dik... We gaan het zien.. Setje voor mij is gisteren gesneden als het goed is..
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.