Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag voor ik weer 2 weken weg ga voor werk de kamado nog even aangestoken.
Al vroeg begonnen met stoken want na de brisket van zondag was alles flink vettig en zo.
Dus eerst even alles goed schoon gebrand en alles geborsteld.
Daarna alles dicht en de temp terug laten lopen naar 110°C.
Toen...
Smaken waren prima!
Echt heerlijk. Misschien een iets mildere mosterd nemen of gewoon met olie insmeren om de rub te laten plakken. Of maak zoals Noskos een slather voor er over.
Mijn broertje zweert bij alleen peper, zout en knoflookpoeder.
Maar iedereen heeft zijn eigen smaak 😉
Vandaag lag er een mooie brisket klaar van de lokale slager als zijnde wagyu.
Kleine 2kg dus heel lang zou het niet hoeven.
Gisteren een beetje mosterd er over + een beef rub die mijn wederhelft uit Duitsland had meegenomen.
Alles een nachtje in de folie en na alle verplichtingen vanochtend de...
Gisteren was het dan zo ver.
Eindelijk de procureur die al een paar weken in de vriezer lag op de kj2 classic.
Uiteraard netjes van te voren ontdooid en geïnjecteerd met het mengsel uit het wedstrijd recept van @noskos
Helaas nergens in de buurt appelazijn op voorraad dus die maar vervangen...
Bedankt allen!
Ze waren echt heerlijk!
Deze gaan we zeker vaker maken want dan kan de wederhelft ook mooi mee eten aangezien ze door intoleranties geen varken mag eten zonder leeg te lopen.
Nu nog een weekje van huis en dan maar eens een pulled pork (voor mezelf en vrienden) en een lading...
Vandaag de Joe 2 classic maar weer eens aangestoken nu het qua tijd eindelijk weer even uit kwam.
Paar weken terug 1.5kg black Angus shortribs binnen gekregen dus die moesten er vandaag aan geloven.
Gisteravond uit de vriezer gehaald en een nachtje laten ontdooien.
Eind van de ochtend de ribs...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.