BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door bassabbas

  1. B

    Onder een dichte overkapping met afzuiging

    Dankjewel! Voor mij gaat het om één afvoer dus zou 150 genoeg moeten zijn lijkt mij?
  2. B

    Onder een dichte overkapping met afzuiging

    Hi, wat is voor jou de reden dacht je achteraf gezien een grotere diameter had moeten nemen?
  3. B

    Beer can chicken

    Op naar het volgende stickertje, een eerste keer beer can chicken. Wat later op de avond begonnen dus het was al donker, goede verlichting staat nog op het to-do lijstje voor de buitenkeuken, dus de foto's zijn wat slechter dan gehoopt. Om de een of andere reden vergeet ik altijd genoeg foto's...
  4. B

    Overkapping tuin

    Gaaf! Voer je het water wat op het dak staat niet af? Ben benieuws naar de reden, kan ik dat ook meenemen in mijn plannen
  5. B

    Saus: Pindasaus, de lekkerste

    Oeh, deze komt op het lijstje van dingen die ik nog een keer wil maken!
  6. B

    Coleslaw/Koolsla van Dominique

    Deze is echt fantastisch!!! Heerlijk van genoten afgelopen weekend!
  7. B

    Pulled pork, eerste keer op Bastard

    Thanks! Ik denk dat ik ook wat ongeduldig ben geweest qua alles op temperatuur laten komen en gewoon te laat ben geweest met de schuiven verder dicht doet. Ik ga eens kijken wat andere kolen voor mij doen :)
  8. B

    Pulled pork, eerste keer op Bastard

    Voor wat betreft de kolen zit ik dan goed. Deze gebruik ik al. Wel merk ik dat de Bastard large lastiger werkt (voor mij dan) dan de GrillGuru compact. Ik kan ook nog niet wennen aan de topvent die er af moet Thanks voor je tips!
  9. B

    Pulled pork, eerste keer op Bastard

    Afgelopen weekend de redelijk nieuwe bastard large voor het eerst gebruikt om een low en slow sessie op te doen. Eerst langs Beimer in Enschede gereden om de vleesvoorraad aan te vullen, waaronder een stuk procureur. Het recept dat ik gevold heb is die van NOSKOS, de wedstrijd pulled pork. En...
  10. B

    Meubel in aanbouw

    Als je hem goed behandeld met bijvoorbeeld Lithofin Vlekstop niet. Als je er niks aan doet zal het vocht en vet opnemen.
  11. B

    Kamado opwarmen duurt lang (Bastard Large)

    Hier ook nog wel wat ruzie qua temperatuur met mijn nieuwe bastaard large. Precision top er af laten tijdens opwarmen heeft al wel wat verbetering gebracht maar het blijft wennen ten opzichte van de grill guru compact die ik hiervoor had
  12. B

    Pastéis de Nata / pastéis de Belém

    Sluit ik mij bij aan!
  13. B

    Gekarameliseerde ananas sticks

    Wow, echt een aanrader!
  14. B

    Gekarameliseerde ananas sticks

    Deze gaan we morgen eens proberen!
  15. B

    Zelfbouw buitenkeuken voor mijn Kamado en Weber

    Thanks, dan ga ik die ook maar op de boodschappenlijst erbij zetten. Het hout komt maandag, kan niet wachten!
Terug
Bovenaan Onderaan