BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bart

  1. Bart

    Kip voor de badge

    Afgelopen zaterdag ook weer eens een kipje op blik gezet. Doordat ik niet voldoende hoogte heb in mijn Medium BGE, heb ik de skillet met groenten en aardappelen. direct op de ConvEGGtor moeten zetten. Hierdoor zijn een deel van de groenten wel wat te zwart geworden helaas. Verder was het wel...
  2. Bart

    Kip voor de badge

    Ok, Bedankt. Ga ik dat proberen (y)
  3. Bart

    Kip voor de badge

    Ziet er lekker uit 😋 Even een paar vraagjes over de groenten en aardappeltjes onder de kip, gaan die gewoon rouw eronder? Of zijn die al voorgegaard? Is het aan te raden deze ook te kruiden? of krijgen deze genoeg smaak mee van de sappen van de kip?
  4. Bart

    Brisket ear burnt ends

    Zet er smakelijk uit 😋 Hoe lang heeft hij er totaal opgelegen nu? Misschien dat ik dit ook eens ga proberen.
  5. Bart

    Picanha (helft?)

    Mooi goed om te weten. Ga ik dat ook proberen
  6. Bart

    Picanha (helft?)

    Ik heb nog een mooie Picanha in de vriezer liggen van ongeveer 1,5kg. Mijn vrouw (en kinderen) houden niet echt van dit type vlees. Gezien de huidige Corona tijd, is het ook niet mogelijk om meerdere mensen uit te nodigen om te komen eten. Dus mijn vraag was of het goed mogelijk is een halve...
  7. Bart

    Eiken meubel - Vraagje

    Dit is ie geworden uiteindelijk
  8. Bart

    Iberico rib fingers

    Gisteravond als snack even een paar Iberico Rib Fingers gemaakt volgens receptje Noskos. Die zijn serieus lekker moet ik zeggen 😋 Zeker samen met een Leffe Blond!
  9. Bart

    Eerste keer Beer Can Chicken

    Het velletje was lekker krokant. Ik was er zeer content mee. De kinderen hebben er ook va gesmuld
  10. Bart

    Eerste keer Beer Can Chicken

    Afgelopen zaterdag is het er van gekomen. De eerste keer BCC!! Dry rub van van beekum specerijen. Ei netjes op 175 graden Na ruim een uur heerlijk kippetje 😋 Was weer heerlijk!!
  11. Bart

    Eiken meubel - Vraagje

    Meubel is eindelijk klaar. Gister voor de laatste keer gelakt. Vanavond zwenkwielen eronder en tegels erin. En ei erin natuurlijk!!
  12. Bart

    Lasagne van de Bastard

    Ik zag dit recept (en fotos voorbijkomen) en kreeg ook gelijk trek. Heb deze afgelopen weekend ook maar eens gemaakt op de Green Egg. Heerlijk, en zeker de rooksmaak was goed te herkennen.
  13. Bart

    Reeenrug en reebout

  14. Bart

    Mager maar gezond

    Hoe lang heeft de bout er ongeveer opgelegen op 95gr? Ik heb namelijk ook een reebout in de vriezer liggen en dit ziet er goed uit.  ;)
  15. Bart

    Pulled pork

    Schmink was nog wel van de carnaval, maar was alweer enkele dagen geleden, dus stond gewoon fit aan de Q  ;)
Terug
Bovenaan Onderaan