BasBQ
Beef en Steak

Kip voor de badge

Wel al wat aan gemodificeerd ja🙂
Bij aankoop direct alles mooi dicht gemaakt met vilt voor kamado.
Nu ook nog een aansluiting onderaan voor inkbird smoker controller.
De steen en rooster die ik gebruikte zijn die uit mijn kamado.
Past netjes op de Barbecook ring voor de druippan.
Ik ga me nog wel zelf een rooster maken hiervoor.
Ik gebruik de mooie roosters niet graag te kort bij het vuur.
 
Laatst bewerkt:
Ziet er lekker uit 😋

Even een paar vraagjes over de groenten en aardappeltjes onder de kip, gaan die gewoon rouw eronder? Of zijn die al voorgegaard? Is het aan te raden deze ook te kruiden? of krijgen deze genoeg smaak mee van de sappen van de kip?
 
Ik had de groenten nu allemaal rauw erin gedaan met een beetje olijfolie en peper en zout.
Volgende keer ga ik de aardappelen wel eerst deels garen ,10 min stomen of zo.
De rest van de groenten waren mooi gaar nu.
 
Ik had de groenten nu allemaal rauw erin gedaan met een beetje olijfolie en peper en zout.
Volgende keer ga ik de aardappelen wel eerst deels garen ,10 min stomen of zo.
De rest van de groenten waren mooi gaar nu.
Ok, Bedankt. Ga ik dat proberen (y)
 
Afgelopen zaterdag ook weer eens een kipje op blik gezet.

BCC.jpg

Doordat ik niet voldoende hoogte heb in mijn Medium BGE, heb ik de skillet met groenten en aardappelen. direct op de ConvEGGtor moeten zetten. Hierdoor zijn een deel van de groenten wel wat te zwart geworden helaas.
Verder was het wel weer smakelijk. 😋
 
Terug
Bovenaan Onderaan