Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeknoei

  1. Barbeknoei

    Dutch Oven gietijzer of geëmailleerd gietijzer?

    Ik was ze gewoon met afwasmiddel af en daarna insmeren met crisco.
  2. Barbeknoei

    Kolen voor kamado

    Inderdaad gewoon lekker proberen en experimenteren. Er bestaat geen "beste" houtskool. Je komt er vanzelf achter wat jij het fijnste vind. Je smaak veranderd in ieder geval niet door de bbq, tenzij je misschien overstapt op gas 🤣. Ikzelf ben niet zo'n Dammers fan, mij te zacht. Ik gebruik...
  3. Barbeknoei

    Welke soort houtskool

    Prima houtskool, net als de marabu
  4. Barbeknoei

    Twijfel, twijfel, twijfel....

    Ik zou nooit voor de konnected durven te kiezen. Dadelijk trekken ze de stekker uit de software er uit, net als met de Ikamand. 2x een Large is wel een plus 1 😜
  5. Barbeknoei

    Josper houtskool

    Omdat ik even aan het terug zoeken was sinds wanneer je je kj had kwam ik deze tegen. De afgelopen 7 jaar heb ik van alles gebruikt, maar vind de Josper met afstand echt het beste.
  6. Barbeknoei

    Gasket ligt opeens helemaal los. Hoe te lijmen?

    Wanneer is deze versleten? Op een gegeven moment wordt je gasket minder flexibel en later laat deze idd wel eens los. Afhankelijk van je gebruik, maar ik doe er ongeveer 2-3 jaar mee.
  7. Barbeknoei

    Rosbief met krielaardappeltjes en asperges

    Uhm, rosbief.. Biefstuk denk ik het meeste
  8. Barbeknoei

    Rosbief met krielaardappeltjes en asperges

    Ja en die komen nog uit de vriezer ook, maar dat proef je niet 🤫🤫
  9. Barbeknoei

    Rosbief met krielaardappeltjes en asperges

    Het is weer even geleden dat ik iets op het forum gegooid heb, maar de bbq heeft zeker niet stil gestaan. Dit is er toch weer een om te delen. Ik had een mooi stukje rundermuis voorzien van een Argentijnse rub. Deze mocht op 180 graden op een plankje op de Q voor ongeveer een uurtje tot 51...
  10. Barbeknoei

    Lekker even keihard op z'n Grieks!

    Yamas, lekker man... Maar stuur je gewoon een onscherpe foto in 😜
  11. Barbeknoei

    Jouw vaste rub of glaze?

    Het nadeel van veel kant en klare rubs vind ik dat je in weze betaald voor gekruid suiker of zout. Ik gebruik verschillende rubs van kant en klaar tot zelf maken. Of iets zonde is om ergens een rub op te gebruiken, kun je het beste zelf bepalen. Al doe je kipkruiden op een wagyu ribeye, zolang...
  12. Barbeknoei

    Citrus Zeebaars met courgette pasta!

    Mooi werk Sander. Wij fileren dit altijd in de keuken. Wanneer je vis goed is klaargemaakt, kun je de filet er zo afhalen en na de eerste de graat er volledig uithalen. We zullen het je een volgende keer wel eens voordoen, graatvrij 😉.
  13. Barbeknoei

    Worstenvuller, horizontaal of verticaal?

    Ik heb een horizontale, maar als de ruimte niet uit maakt en je gaat voor een grotere, zou ik voor een verticale gaan. Deze is makkelijker alleen te bedienen.
  14. Barbeknoei

    Nieuwe meter(s)

    Hou er rekening mee dat je al 1 nodig hebt voor de omgevingstemperatuur
  15. Barbeknoei

    Fotowedstrijd februari 2025 - gevuld / ingepakt.

    Geen menselijke vleesfoto's 😂
Terug
Bovenaan Onderaan