Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeknoei

  1. Barbeknoei

    Hertenrack - Kerst 2025

    Prachtig Sander. Dat Nieuw Zeelandse hert heeft misschien niet de meeste wildsmaak, maar daardoor krijg je er een prachtig toegankelijk stuk voor terug. Altijd super qua snit en botermals. Heerlijk!
  2. Barbeknoei

    Kerst: MOINK ballen + zalm met baconkorst

    Die Montecristo er bij 😍😍
  3. Barbeknoei

    Fotowedstrijd december 2025 - Nice Rack!

    Kerstbrunch
  4. Barbeknoei

    Cherry coke ribs, Barbeknoei methode

    Hmm alle foto's worden automatisch gedraaid 🤔
  5. Barbeknoei

    Cherry coke ribs, Barbeknoei methode

    1e kerstdag bij mijn ouders, of ik wat voor bij de brunch wilde maken? Ik riep, natuurlijk, spareribs. Mijn moeder keek me vreemd aan, mijn vader protesteerde niet, dus spareribs it will be 😋😋. Een paar mooie dik bevleesde ribs gehaald. Het plan was om ze van een cherry coke marinade te...
  6. Barbeknoei

    MOINK balls / Noskos recept

    En de Zweedse k&k balletjes mocht absoluut niet? 😜
  7. Barbeknoei

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Hmmmm eens iets om te onthouden. Wat is langere tijd? En vacuüm beschermd je product toch ook deels?
  8. Barbeknoei

    Josper houtskool

    Sligro verkoopt het 😁
  9. Barbeknoei

    PEKELEN MET COLOROZO volgens de EU-richtlijn.

    Het wordt in iedergeval zo een stuk ingewikkelder. Gewoon vacuümzouten, dan kun je het zoutgehalte op voorhand bepalen en maakt ontzouten overbodig. Afhankelijk van de dikte van je vlees is het in 1-3 weken tijd volledig verdeeld in je vlees opgenomen.
  10. Barbeknoei

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Klopt, maar ik weiger mindere kwaliteit (lees goedkope supermarkt kwaliteit) olijfolie te kopen. Daarnaast ben ik gewoon lui en wil ik één goede basisolie hebben en een flesje wat ik af toe gebruik als ik iets echt goeds wil. Tip, kijk het programma keuringsdienst van waarde over olijfolie...
  11. Barbeknoei

    Ezeltje van het spit

    Ziet er top uit 😋😋
  12. Barbeknoei

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Tja, maar katten koop makkelijk om met een blikje voer. Ik moet gelato, pizza, pasta, parmaham, parma rigiano in de strijd gooien. En 30 graden en een zwembad. Vroeger zaten er door het maalproces stukjes pit in de olie, dat verbrandde. Tegenwoordig kunnen ze dit eruit filteren. Persoonlijk...
  13. Barbeknoei

    Ezeltje van het spit. Welke rub?

    SPG 😍
  14. Barbeknoei

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Ik gebruik enkel Italiaanse extra vierge olijfolie. Het is een fabeltje van vroeger dat deze niet geschikt zou zijn om mee te bakken. De grap is dat deze ook helemaal niet duur hoeft te zijn (al is die supermarkttroep wel heel goedkoop), je moet hem enkel zelf uit Italië meenemen 😜.
  15. Barbeknoei

    Goed recept en hoeveelheid voor snert

    https://www.bbqgenootschap.nl/threads/tiroler-snert.30472/#post-439813 De beste 😜
Terug
Bovenaan Onderaan