BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Barbeknoei

  1. Barbeknoei

    Deep Dish Buldak Style Pizza Pie

    Heerlijk gerecht... Sowieso zijn deepdish pizza's geweldig 😋😋😋
  2. Barbeknoei

    Fotowedstrijd pizza, iemand moet de laatste zijn

    Het is ook super simpel, mits je je bodem goed voor elkaar hebt. Verfijn dat recept naar je wensen en het komt goed. Ik gebruik zelfs gewoon een deegroller, geen enkele schaamte 😜
  3. Barbeknoei

    Kleine kipfilets kopen

    Bij de Hanos kunnen ze dat formaat bestellen... Kan wel zijn dat je 10kg moet afnemen 😉
  4. Barbeknoei

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd van maart 2024.

    Er hebben er een hoop fun gehad met het onderwerp, maar alleen de beste kan winnen natuurlijk 💪😁
  5. Barbeknoei

    Verlaat kerstkado: Bife de Tira

    Heerlijk Rick, wat boffen die toch met jou.
  6. Barbeknoei

    Kamado eruit, Pallet bbq voor in de plaats

    Maar hoe kom je van een 575 naar 650?
  7. Barbeknoei

    Kamado eruit, Pallet bbq voor in de plaats

    Even nieuwsgierig.. Je had/hebt een 575 pro, maar zie bij de marktplaats een 650 te koop.... Bevalt hij toch niet?
  8. Barbeknoei

    When life gives you a hamburger: The Cronut Brisket Burger

    Dit lijkt me zo ontiegelijk smerig 🤢🤢🤢 🤣. Maar het was gelukkig de 💣💣💣. Lekker origineel 😀
  9. Barbeknoei

    Dry Aged Vlammetjesburger

    Misschien een eigen McStijnDrive beginnen? 😋😋
  10. Barbeknoei

    Houdbaarheid rundvlees

    Dit ze je heel vaak, vooral met vlees van verder weg. Dat noemen ze vacuüm rijpen. Ik weet niet of ze iets en wat ze in die zakken spuiten, maar het is een stuk langer houdbaar dan wanneer de slager het hier vacumeerd. Idem zie je bijvoorbeeld bij hertenvlees en lamsvlees uit Nieuw Zeeland...
  11. Barbeknoei

    Char Siu aan het spit

    Wat een lekker moet dat zijn geweest 😋
  12. Barbeknoei

    3-2-1 ribs invriezen? (En weer opwarmen)

    Dit gaat perfect, ook zonder vacumeermachine. Gewoon in folie of diepvrieszakjes in de vriezer. Ik maak ze alleen nooit tot en met de laatste stap. Stop na 3, 2. In de laatste fase ga je aflakken. Ik vindt het juist een bende worden om dat in te vriezen. Liever die stap bewaren bij het opwarmen.
  13. Barbeknoei

    Dagje bbq'n

    En wat nat
  14. Barbeknoei

    Dagje bbq'n

    Lomo Iberico
  15. Barbeknoei

    Dagje bbq'n

    Bijg Bijgerechten... Tsssssss. Tomaat, sla, kruiden..
Terug
Bovenaan Onderaan