BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Axedeo

  1. A

    eerste keer 5 kg pulled pork op de outdoorchef

    Begin gewoon de avond tevoren, dan heb je tijd zat. Is ie klaar, dan pak je hem in in een paar handdoeken en leg 'm dan in een koelbox of tempex box
  2. A

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Ik heb 'm ook, maar dan in 't blauw. Die zijn net weer ietsje sneller ;)
  3. A

    Rookafzuiging, buizen etc

    Wat bedoel je precies met motor? De "afzuigkap" komt ongeveer een metertje boven de bbq te hangen, dus inderdaad een open systeem. Hoe hij er precies uit gaat zien weet ik nog niet, dat ga ik bekijken zodra de tafel waar de bbq in staat klaar is. De diameter en zo weet ik ook niet. Dacht zelf...
  4. A

    Rookafzuiging, buizen etc

    Hij komt inderdaad aan de buitenkant van de woning te zitten, door het dak boven de bbq, via een buis over het dak en dan langs de regenpijp naar boven langs 't huis. Ga waarschijnlijk voor een buis ventilator systeem.
  5. A

    Rookafzuiging, buizen etc

  6. A

    4 kg Buiksparerib (1 stuk) - hoe lang

    Ik denk dat de 3,2,1 methode prima zal werken, desnoods duw je een thermometer in 't vlees
  7. A

    Pulled pork te droog

    De kwaliteit van 't vlees kan ook meegespeeld hebben
  8. A

    Mijn eerste vraag

    De Fantast van Ikea schijnt erg leuk te zijn om mee te starten. Wil je het luxer, dan is bv een maverick een leuk ding waarmee je de temperatuur van je ei binnen mooi mee in de gaten kunt houden.
  9. A

    afzuiging, geurfilter, enz

    Zal dat zo'n groot probleem zijn dan? Een afzuigkap hangt toch standaard in een vochtige omgeving?  Denk aan al die waterdamp van 't koken enzo
  10. A

    afzuiging, geurfilter, enz

    Wat voor'n afzuigkap is dat precies? merk/type etc?
  11. A

    afzuiging, geurfilter, enz

    bump :) Hopelijk komt er nog een apart draadje sejacru
  12. A

    Weber marketing stunt?

    nog 1 nachtje... ben benieuwd of dit ding me doet besluiten om niet voor een kamado te gaan maar weer voor een weber :D
  13. A

    Feestje!

    Als ik even mag inbreken, dit onderwerp komt namelijk gelegen :D Mijn vrouw was gisteren bezig met plannen van het "zomerfeest" van onze buurtvereniging, en daar hoort ook een barbecue bij. Hoeveel rekenen de heren hier ongeveer voor een bbq van 40-50 volwassenen? Misschien dat ik 't mijn vrouw...
  14. A

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Mooi ding ceriel :D Heb je eigenlijk nog wel ruimte over?!?  ;)
  15. A

    WSM 47 of WSM 57

    Formaat natuurlijk :) Ben je van plan om geregeld grote hoeveelheden vlees klaar te maken? (bv 4 of 5 grote boston butts voor pulled pork) Dan zou ik voor de 57 gaan. In elk ander geval is een 47 meer dan groot genoeg.
Terug
Bovenaan Onderaan