BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door ArnoldS

  1. ArnoldS

    Hereford shortrib

    Een heel mooi stuk vlees (y). Dat wil ik ook eens gaan maken 😋
  2. ArnoldS

    Eerste Pulled Pork

    Ziet er goed uit (y) :)
  3. ArnoldS

    Ervaringen drumsmokers (vs Kamado)

    Ik weet niet of je er al uit bent, wat het gaat worden. Maar zelf gebruik ik een Weber Smokey Mountain 47, met daarnaast een Bastard Compact kamado. En in de praktijk werkt dit erg goed. De WSM is echt gebouwd voor low en slow. Een super ding vind ik zelf. Regelmatig gebruik ik beide naast...
  4. ArnoldS

    Nieuw hier

    Welkom, ziet er al veelbelovend uit!
  5. ArnoldS

    Hallo, John hier

    Welkom, mooie stek heb je voor je bbq!
  6. ArnoldS

    Pulled pork. Eerste l&s sessie ooit!

    mooi gedaan met de Weber :)
  7. ArnoldS

    eerste keer Pulled Pork

    120 graden, zo ongeveer. Nadat de procureur was ingepakt in folie heb ik de temperatuur laten oplopen tot 125 graden. Om wat sneller naar de 88 graden te gaan.
  8. ArnoldS

    eerste keer Pulled Pork

    Was volgens recept wedstrijd Pulled Pork van Noskos. de kerntemperatuur liep langzamer op dan ik verwacht had. De Weber was netjes op temperatuur, 120 graden omtrent.
  9. ArnoldS

    eerste keer Pulled Pork

    Sinds april dit jaar heb ik heb bbqen ontdekt, en dan vooral low and slow met mijn WSM. Na een aantal keren spareribs te hebben gemaakt, moest het er van komen; Pulled Pork maken. Aangezien ik braaf alles van Noskos volg, was de keuze snel gemaakt en moest het volgens de wedstrijdvariant van...
  10. ArnoldS

    Weer een nieuw forumlid erbij!

    Welkom Niels. Groeten uit Emmen.
  11. ArnoldS

    Hangende ribben van de WSM

    ik zie dat je de ribben dan rechtstreeks boven het vuur hebt hangen, maakt dat geen verschil dan in tijd? toch 3 uur laten hangen?
  12. ArnoldS

    Even voorstellen

    Welkom JP 👍
  13. ArnoldS

    Even Voorstellen

    welkom Maarten
  14. ArnoldS

    Even voorstellen

    welkom Niek!
  15. ArnoldS

    Wedstrijd pulled pork op de WSM [update]

    ziet er heerlijk uit, pulled pork maken, staat nog op mijn to do lijst 👍 :)
Terug
Bovenaan Onderaan