Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik weet niet of je er al uit bent, wat het gaat worden. Maar zelf gebruik ik een Weber Smokey Mountain 47, met daarnaast een Bastard Compact kamado. En in de praktijk werkt dit erg goed. De WSM is echt gebouwd voor low en slow. Een super ding vind ik zelf. Regelmatig gebruik ik beide naast...
120 graden, zo ongeveer. Nadat de procureur was ingepakt in folie heb ik de temperatuur laten oplopen tot 125 graden. Om wat sneller naar de 88 graden te gaan.
Was volgens recept wedstrijd Pulled Pork van Noskos. de kerntemperatuur liep langzamer op dan ik verwacht had. De Weber was netjes op temperatuur, 120 graden omtrent.
Sinds april dit jaar heb ik heb bbqen ontdekt, en dan vooral low and slow met mijn WSM. Na een aantal keren spareribs te hebben gemaakt, moest het er van komen; Pulled Pork maken. Aangezien ik braaf alles van Noskos volg, was de keuze snel gemaakt en moest het volgens de wedstrijdvariant van...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.