Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hierbij mijn bijdrage:
24-8 de 1kg buik met zwoerd een dun laagje maple gegeven en daarna in de allbrine color. (1ste keer dat ik dit maak, dus verschillende recepten als richt lijnen.)
Gister uit de koelkast en dat varkentje gewassen en droog gedept, voordat die weer terug ging.
Door wat...
De PP bij 90 eraf gehaald en laten rusten.
En pullen geblazen.
Mooie bak vol, en smaakt weer heerlijk. Afkoelen en in de koelkast voor een feetje later in de week.
Bedankt voor het kijken.
Short ribs zijn een aanrader!
Begint er al goed uit te zien.
Voor mijn gevoel gaan de short ribs wat sneller als verwacht, word denk ik uiteindelijk bewaren in een "koel"box.
PP gaat lekker stabiel.
Black Angus Short ribs uit de koelkast en overtollig vewt eraf halen.
Gemasseerd met 50/50 4 seizoenen peper en zeezout, fijner gemaakt in een vijzel.
Smoker op starten rond 8:00
Eens zien wat de Cyberq er van gaat maken :P
9:15 alles op de smoker, met kersen hout chucks erbij.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.