Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Blijft een geweldige bereiding. En zo lekker om te eten! Ik injecteer de brisket met de brine om hem nog roder van kleur te krijgen. Gebruik ook 90 gram coloroso per liter water. Maar goed je hebt een mooi project gedaan met een uitstekend resultaat!
Recept staat inmiddels op het forum. Misschien kan je nog wat tips halen uit mijn bereiding.
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=19903.0
Hij is ook uit 1 stuk gemaakt. Ik heb een Monolith en die heeft een ring met een gleuf erin. Zo komt er minder spanning op het geheel. Mijn firefox heeft ook de gleuf.... deze is helaas wel gebarsten maar die wordt onder garantie vervangen.
Graag gedaan! Klopt hoor dat ze erg op elkaar lijken. Uiteindelijk is de kruidenkorst toch bepalend voor de smaak. Ik gebruik zelf samengestelde inmaakkruiden in de pekel en ik zal ook iets langer pekelen dan anderen. Wil namelijk graag het mooie rode vlees hebben. De kerntemperatuur verschilt...
De inschrijving nu al terwijl het nog bijna een jaar duurt... Ik vind daar wel wat van.... Kunnen de inschrijvingen niet gewoon op 1 januari beginnen...
Ik gebruik 90 gram nitrietzout per liter water. Injecteer hem met de pekel en vervolgens onder de pekel zetten in een bak of in een vacuumzak. Laatste Brisket heb ik op 90 kern eraf gehaald. Ik maak ook wel van een runderhals. Die haal ik op 63 eraf. Hals heeft wel grote zenen maar daar kan je...
Rookhout toevoegen is geen regel. Als je het niet wilt doe je het niet. Je zou ook een ander soort rookhout met een mindere zware smaak kunnen gebruiken
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.