Beef en Steak

Daging smoor

 
 
 

baconstrips

Pitmaster
Berichten
500
Vandaag lekker vrij. Donderdag, BBQ-dag. Daging smoor op het menu, naar recept van Peter in de rubriek: Nederlandse ovens.

Het vlees een nachtje in de rub in de koelkast en vanochtend een uurtje roken op 100 graden.
1000076605.jpg

Ff omdraaien.
1000076608.jpg

Bij de uien en knoflook ff aanzetten.
1000076611.jpg

Daarna om 140 graden op de Q.
1000076616.jpg

Lunch ernaast.
1000076617.jpg

Nog een keer tomaatjes drogen.
1000076622.jpg

Bordje:
1000076643.jpg

Lekker!
 
Kijk. Dat moeten we hebben. Heerlijk.
 
Lekker lekker lekker
 
Wat een zalig en zeker ook erg mooi bordje!
 
ziet er goed uit
maar roken op 100 graden is stomen
Warm roken tussen 40 en 80
Koud roken tussen 15 en 30
Ik had het recept gevolgd, maar deze tip neem ik de volgende keer mee!
 
Terug
Bovenaan Onderaan