Beef en Steak

Sara.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
21.217
Vandaag hebben wij een feestje van een vriendin die vijftig is geworden.

Om haar te verassen heb ik een ‘Sara’ gemaakt.
Sloffendeeg gevuld met frangipane, omhuld met boter crème en daarna ingepakt met marsepein.

Omdat het hier een barbecue forum is, dus niet in de oven maar in de Traeger gemaakt.

Hier wat foto’s

IMG_6280.jpeg


IMG_6281.jpeg


Barbecue goed schoongemaakt want ik vind rooksmaak in gebak niet lekker.
Gevuld met appel pellets want dat rookt niet zo erg.

IMG_6284.jpeg


Frangipane is spijs met ei, boter en wat meel

IMG_6293.jpeg


Deksel erop

IMG_6294.jpeg


De vorm erdoor drukken en restjes weghalen.

IMG_6296.jpeg


Traeger op 220C voor 25 minuten

IMG_6299.jpeg


IMG_6300.jpeg


Nog wat meer kleur.

IMG_6301.jpeg


Hetgeen buiten de vorm snijd ik gewoon weg

IMG_6309.jpeg


Boter crème erop

IMG_6318.jpeg


Daarna marsepein

IMG_6320.jpeg


En versieren met boter crème en chocolade

IMG_6322.jpeg


Bedankt voor het kijken.
 
Fantastisch Frits!
 
Dat ziet er lekker uit.
Marsepein en frangipane zijn mijn lievelingen in cake en taart.
Heb je een volledig recept?
 
Mooi gemaakt, fijn feestje zo!
 
Die Sara heeft maar mazzel!! Heb jij nou gewoon een Saravorm liggen?
 
Ben zelf vorig jaar ook 50 geworden, heb destijds iedereen plechtig laten beloven niets met poppen e.d. te gaan doen. Echter zoiets had ik wellicht toch graag gezien. Mooi gedaan!
 
Ziet er weer geweldig uit Frits.
 
Terug
Bovenaan Onderaan