A3N
Kooltjesharker
- Berichten
- 153
Streng ribs tevoorschijn gehaald. De bevleesing links lijkt wat te wensen over te laten, misschien wordt het rack niet zo nice
. Hoeft het verder niet minder om te smaken natuurlijk. De risico’s van online kopen zullen we maar zeggen. Maargoed, aan de slag!
Uiteraard even ontvliest. Gemakkelijk rubje gemaakt van spg en gerookt paprikapoeder. Als binder Kewpie mayonaise gebruikt. Garing vandaag volgens de 321 methode.
Natuurlijk even het verplichte bewijsstuk
. Tegen de twee uur onderweg.
Na drie uur roken met hickory inpaktijd. Beetje ongelukkige foto in m’n eigen schaduw, maar achterin zie je dat m’n vermoeden juist was. Ruikt verder lekker en de bark is stevig. Ingesmeerd met bbq saus, Sweet Baby Rays. Een keer mee besteld om aan het orderbedrag te komen, smaakt goed! Samen met roomboter in alufolie terug de smoker in.
Uur en drie kwartier later open gemaakt. Klaar is klaar nl. Nogmaals ingesmeerd met saus en nog voor een half uur terug de smoker in. Vervolgens een kwartier laten rusten alvorens aanvallen.
Al met al laat het cosmetisch wat te wensen over, maar het resultaat is smakelijk. De botten trek je schoon uit het vlees, ja ik eet ribs het liefst met bestek
.

Uiteraard even ontvliest. Gemakkelijk rubje gemaakt van spg en gerookt paprikapoeder. Als binder Kewpie mayonaise gebruikt. Garing vandaag volgens de 321 methode.
Natuurlijk even het verplichte bewijsstuk

Na drie uur roken met hickory inpaktijd. Beetje ongelukkige foto in m’n eigen schaduw, maar achterin zie je dat m’n vermoeden juist was. Ruikt verder lekker en de bark is stevig. Ingesmeerd met bbq saus, Sweet Baby Rays. Een keer mee besteld om aan het orderbedrag te komen, smaakt goed! Samen met roomboter in alufolie terug de smoker in.
Uur en drie kwartier later open gemaakt. Klaar is klaar nl. Nogmaals ingesmeerd met saus en nog voor een half uur terug de smoker in. Vervolgens een kwartier laten rusten alvorens aanvallen.
Al met al laat het cosmetisch wat te wensen over, maar het resultaat is smakelijk. De botten trek je schoon uit het vlees, ja ik eet ribs het liefst met bestek
