Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Omdat we moeten presenteren en waren met z’n 14 mensen. DaaromZiet er lekker uit! Hebben ze ook uitgelegd waarom ze de zalm in stukjes op de plank doen? Ben wel benieuwd eigenlijk.
Ik ben komende week klaar met de module Oudoor Cooking, deze week examen gehad en als ik geslaagd word ben ik Pitmaster PLeuke kookles!
omdat gerookt wasNiet om het beter te weten, maar had zelf hier via forum en BBQ YouTubers begrepen dat cedarplank op open vuur is.
Vanwaar indirect dan?
Dankjewel! Heb ik al gepostTip: je gerecht past in het fotowedstrijd thema
Danke! Waor heel lekkerDat is een lekkere Bbq kookles geworden Paola!
Die stukjes zalm op cederhout laten me aan Zalm Bonbons denken
Wellicht dat je dit ook eens kunt proberen thuis te maken. Het is niet ingewikkeld en en erg lekker: Het recept komt van BGE en SandyMan heeft het hier op het forum geplaats.
Op Cederhout gerookte zalm bonbons
Ik zit op de Hotelschool in Hasselt, module Outdoor Cooking.Ik wil ook,op kookles. Waar ergens ?
Ziet erg lekker uit. Zou zo aan willen schuiven.
Ik ga ze doorgevenDie eerste Q verdien wel eens nieuw vilt
Altijd lekker zalm van de Q.
Jao het zuut er aug lekker oetDanke! Waor heel lekkerdit recept is ook niet verkeerd.
Dat is leuk daar! Daar heb ik al un paar keer unne kookworkshop gehad.Ik zit op de Hotelschool in Hasselt, module Outdoor Cooking.
Echt waor? Leuk! SjoanJao het zuut er aug lekker oet
Dat is leuk daar! Daar heb ik al un paar keer unne kookworkshop gehad.
Jao,me dat is al weer get jaoren geleden.Echt waor? Leuk! Sjoan