WimpierPad
Kooltjesharker
- Berichten
- 119
Beste allemaal,
Ik ben op dit moment een stoofpotje rundvlees aan het maken in mijn Dutch oven welke in mijn kamado staat.
Temperatuur is ongeveer 150 graden op de thermometer.
Er zitten 2 biertjes en wat bouillon in,
Hij pruttelt wel, maar kookt niet over.
Toch drupt er wat vocht uit mijn onderste luchtschuif op de grond, nu een bakje onder gezet, maar kan me niet heugen dat ik dit zo bij andere kamado’s had.
Ik begrijp dat de lucht condenseert maar dan nog, hebben meer mensen dit?
Ik gebruik atm mijn basterd vx large.
Ik ben op dit moment een stoofpotje rundvlees aan het maken in mijn Dutch oven welke in mijn kamado staat.
Temperatuur is ongeveer 150 graden op de thermometer.
Er zitten 2 biertjes en wat bouillon in,
Hij pruttelt wel, maar kookt niet over.
Toch drupt er wat vocht uit mijn onderste luchtschuif op de grond, nu een bakje onder gezet, maar kan me niet heugen dat ik dit zo bij andere kamado’s had.
Ik begrijp dat de lucht condenseert maar dan nog, hebben meer mensen dit?
Ik gebruik atm mijn basterd vx large.