- Berichten
- 1.846
Goededag ,
Gisteren spareribs gemaakt 3.2.1 methode.
Spareribs ontvliesd en in de noskos rub gezet. spareribs/pulledpork (dacht dat ik nog meer sparerib rub had).
daarna de spareribs 3 uurtjes in de beukenrook gelegen.
ze lekker ingepakt met bruine suiker,algarvesiroop en boter voor bijna 1,5 uur.
ze afgelakt met saus gemaakt van honing,bruine bastard , ketchup ,stroop en allerlei kruiden.
Van het aflakken geen foto's gemaakt.
Was een beetje bang dat het te zoet ging worden ,maar ze waren super lekker en gaat zeker herhaald worden.
Groetjes Erwin
Gisteren spareribs gemaakt 3.2.1 methode.
Spareribs ontvliesd en in de noskos rub gezet. spareribs/pulledpork (dacht dat ik nog meer sparerib rub had).
Van het aflakken geen foto's gemaakt.
Was een beetje bang dat het te zoet ging worden ,maar ze waren super lekker en gaat zeker herhaald worden.
Groetjes Erwin