BasBQ
Beef en Steak

Langzaam gegaard buikspek met boerenkool

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
153
Vandaag langzaam gegaard buikspek met boerenkool gemaakt.
Gisterenavond het buikspek in general purpose rub gezet.
Vanmiddag de barbecue aangestoken rond 14.00 uur en bij een temperatuur van 120 graden het buikspek erop gelegd. Gegaard tot 16.30 (kern 70 graden) en daarna nog even het vetlaagje gebakken op hoge temperatuur.
Was erg lekker
e2e1fc4a27a079914abdecfebc9310aa.jpg
d03d521a762a5b01479afd55ab375d5e.jpg
4ba485aa07210e772a4d2a0b8281e4af.jpg
56e29336b6e94c5ea9f3e3a41ff494ea.jpg


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
 
Dat ziet er heerlijk uit! Was het ook zo lekker als het eruit zag?
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
ooh goeie combi, en ik vind dat je boerenkool het hele jaar mag eten zo
 
Dat stukje spek ziet er zeer smakelijk uit.
Prima combi met de boerenkool.
Smakelijk
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Dat ziet er goed uit.

Zo lust ik ook iedere avond boerenkool met spek.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Wat een lekkere combinatie! Ziet er heerlijk uit

Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Dat ziet er zeker goed uit. Het gerecht boerenkool wordt een stuk culinairder als je zo een prachtig stuk buikspek op tafel tovert.
 
Ziet er lekker uit. Combi is goed bedacht.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Wouw, wat ziet dat er lekker uit. Heb hier ook nog een porkbelly in de vriezer waar ik nog een goede bestemming voor zoek.
Ik denk dat ik er nu wel uit ben ;), dank voor de inspiratie!👍
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Heerlijke combi. Moet gesmaakt hebben!
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Dat ziet er een lekkere maaltijd uit
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan