Hallo allemaal,
Ik ben van plan om te investeren in zo een hele dikke snijplank en ik zat aan het merk BOOS te denken.
Toen zag ik dat ze planken hadden met een pyramidepatroon.
Nu heb ik een dikke plank met gleuven, maar ik druk telkens met mijn mes het vlees in die gleuven waardoor ik het vlees niet helemaal doorsnij.
Heeft iemand ervaring met een plank waar van die pyramides in zitten? Werkt dat of kan je beter voor een vlakke snijplank gaan met alleen een geul aan de buitenkant?
Mocht je het niet hebben geprobeerd, maar je hebt er wel een theorie over, dan hoor ik die graag.
Probeer hierbij wel met goeie argumenten te komen. Ik wil een lange lijst met theorieën waar ik eigenlijk niks aan heb voorkomen.
Alvast bedankt voor je input
Ik ben van plan om te investeren in zo een hele dikke snijplank en ik zat aan het merk BOOS te denken.
Toen zag ik dat ze planken hadden met een pyramidepatroon.
Nu heb ik een dikke plank met gleuven, maar ik druk telkens met mijn mes het vlees in die gleuven waardoor ik het vlees niet helemaal doorsnij.
Heeft iemand ervaring met een plank waar van die pyramides in zitten? Werkt dat of kan je beter voor een vlakke snijplank gaan met alleen een geul aan de buitenkant?
Mocht je het niet hebben geprobeerd, maar je hebt er wel een theorie over, dan hoor ik die graag.
Probeer hierbij wel met goeie argumenten te komen. Ik wil een lange lijst met theorieën waar ik eigenlijk niks aan heb voorkomen.
Alvast bedankt voor je input