- Berichten
- 15
Vandaag voor het eerst Short Ribs gemaakt met heerlijke Beef rub van Noskos!,
Smaak erg goed!, sommige stukken waren wat droog, iemand een idee waar dat door kan komen?
Alle stappen uit de video van NosKos gevolgd.
Kan het eraan liggen dat de shortribs uit de vriezer van de slager komen?(en daar voor mij onbekende tijd gelegen hebben) bedacht gisteren pas dat ik een keer short ribs wilde eten dus dit was de enige mogelijkheid om er nog aam te komen.
Of aan het type papier waarin ik m gewikkeld had(gewoon bakpapier), bucher paper was niet verkrijgbaar bij het tuincentrum waar ze ook veel bbq spullen verkopen,
Heb ik het gewoon te lang op de bbq gehad, of gewoon pech met het stuk vlees?
Ondanks alles smaakte het naar meer! Weer een nieuw stuk vlees gemaakt!
Smaak erg goed!, sommige stukken waren wat droog, iemand een idee waar dat door kan komen?
Alle stappen uit de video van NosKos gevolgd.
Kan het eraan liggen dat de shortribs uit de vriezer van de slager komen?(en daar voor mij onbekende tijd gelegen hebben) bedacht gisteren pas dat ik een keer short ribs wilde eten dus dit was de enige mogelijkheid om er nog aam te komen.
Of aan het type papier waarin ik m gewikkeld had(gewoon bakpapier), bucher paper was niet verkrijgbaar bij het tuincentrum waar ze ook veel bbq spullen verkopen,
Heb ik het gewoon te lang op de bbq gehad, of gewoon pech met het stuk vlees?
Ondanks alles smaakte het naar meer! Weer een nieuw stuk vlees gemaakt!