Dag allemaal,
Met de handen in mijn haren wil ik jullie graag om advies vragen. Een vraag die jullie ondertussen wel vaker gehad zullen hebben.
Aangezien ik een echte vleesliefhebber ben met een steeds groter wordende passie voor barbecue, wil ik de stap maken van mijn goedkope gasbarbecue naar een kolenbarbecue.
Tot nog toe heb ik vrij weinig ervaring en heb ik alleen wat geëxperimenteerd (tevergeefs) met indirect grillen op de gasbarbecue. Nu wil ik zelf wel eens echt indirect grillen, zoals spareribs, bcc en pp. Al zal ik ook wel eens af en toe gewoon lekker een worstje er op willen gooien.
Na mij helemaal ingelezen te hebben op verschillende sites, dit forum en het boek van Noskos, heb ik nog steeds veel moeite met het maken van een keuze. Ga ik om te beginnen voor een simpele kolenbarbecue, ga ik voor een water smoker en dan toch die gasbarbecue nog houden, of ga ik direct voor een kamado zodat ik voor langere tijd voorzien ben. Zeker omdat het barbecuevirus mij na mijn eerste gerechten te pakken zal krijgen.
Op het moment twijfel ik dan ook tussen de WMT, de WSK en de WSM. Zou iemand mij kunnen helpen in mijn keuze voor mijn eerste ‘echte’ barbecue?
Met de handen in mijn haren wil ik jullie graag om advies vragen. Een vraag die jullie ondertussen wel vaker gehad zullen hebben.
Aangezien ik een echte vleesliefhebber ben met een steeds groter wordende passie voor barbecue, wil ik de stap maken van mijn goedkope gasbarbecue naar een kolenbarbecue.
Tot nog toe heb ik vrij weinig ervaring en heb ik alleen wat geëxperimenteerd (tevergeefs) met indirect grillen op de gasbarbecue. Nu wil ik zelf wel eens echt indirect grillen, zoals spareribs, bcc en pp. Al zal ik ook wel eens af en toe gewoon lekker een worstje er op willen gooien.
Na mij helemaal ingelezen te hebben op verschillende sites, dit forum en het boek van Noskos, heb ik nog steeds veel moeite met het maken van een keuze. Ga ik om te beginnen voor een simpele kolenbarbecue, ga ik voor een water smoker en dan toch die gasbarbecue nog houden, of ga ik direct voor een kamado zodat ik voor langere tijd voorzien ben. Zeker omdat het barbecuevirus mij na mijn eerste gerechten te pakken zal krijgen.
Op het moment twijfel ik dan ook tussen de WMT, de WSK en de WSM. Zou iemand mij kunnen helpen in mijn keuze voor mijn eerste ‘echte’ barbecue?