- Berichten
- 12
Hi allemaal,
Hopelijk is dit de juiste plek op het forum voor deze vraag.
Voor de zomer wilde ik nog graag een hele zalmzijde koud roken op de weber 57 (geïnspireerd op recept van @Ewald met oa gin, jeneverbessen, roze peper). Nu viel het me op dat na aantal uur de warmte flink toeneemt boven de CSG.
Rond 21.00 was de buitentemperatuur rond de 15 graden en later die nacht rond de 11 graden max, verwacht ik. Toch liep de bbq temp flink op naar 27 graden om 05.00 in de ochtend.
Ik gebruik de Weber CSG op een Master Touch 57, zie foto.
Zorgt de CSG altijd voor zoveel warmte? Of zit er misschien iets anders verkeerd? Vullen doe ik door alles erin te storten, afvegen en dan paar x rustig tikken om te laten zakken. Bbq staat volledig open
Opstelling:
Hopelijk is dit de juiste plek op het forum voor deze vraag.
Voor de zomer wilde ik nog graag een hele zalmzijde koud roken op de weber 57 (geïnspireerd op recept van @Ewald met oa gin, jeneverbessen, roze peper). Nu viel het me op dat na aantal uur de warmte flink toeneemt boven de CSG.
Rond 21.00 was de buitentemperatuur rond de 15 graden en later die nacht rond de 11 graden max, verwacht ik. Toch liep de bbq temp flink op naar 27 graden om 05.00 in de ochtend.
Ik gebruik de Weber CSG op een Master Touch 57, zie foto.
Zorgt de CSG altijd voor zoveel warmte? Of zit er misschien iets anders verkeerd? Vullen doe ik door alles erin te storten, afvegen en dan paar x rustig tikken om te laten zakken. Bbq staat volledig open
Opstelling: