- Berichten
- 239
Gister snel even wat boodschappen doen, terwijl ik langs de winkels loop roept de slager mij,.. ik heb nog een stukje procureur voor je als je wilt,. Dus bij thuis komst boodschappen opruimen en snel het vlees in de rub zetten. Om de Mini vervolgens een nachtje in de koelkast stoppen.
De volgende dag met een bakkie koffie naast me ga ik de Weber rustig klaar maken,. Aan gezien het een mini procureur is besluit ik om de temperatuur niet gelijk naar de 107°C te brengen. 90°C beginnen we eerst maar eens mee om te snel uitdrogen te voorkomen.
Na een paar uurtjes komt de interne temperatuur waar ik hem wil en pak de mini procureur in. Vanaf dit moment gaat de Weber op z'n 120°C tot het moment daar is dat er geen weerstand is bij het prikken. Nu mag de mini procureur lekker rusten voor we er Pulled pork van maken,..
tot zo ver mijn mini verslag!!
De volgende dag met een bakkie koffie naast me ga ik de Weber rustig klaar maken,. Aan gezien het een mini procureur is besluit ik om de temperatuur niet gelijk naar de 107°C te brengen. 90°C beginnen we eerst maar eens mee om te snel uitdrogen te voorkomen.
Na een paar uurtjes komt de interne temperatuur waar ik hem wil en pak de mini procureur in. Vanaf dit moment gaat de Weber op z'n 120°C tot het moment daar is dat er geen weerstand is bij het prikken. Nu mag de mini procureur lekker rusten voor we er Pulled pork van maken,..