Ja de kamado weer uit zijn winterslaap gedaan en deze moest natuurlijk even getest worden want onder de 150 graden gaat de regeling niet goed.
Ja er moest toch wat op. Dus wat ligt er nog in de koelkast? Restje rundergehakt. Peper en zout met cajun kruiden.
Na 1.5 uur had ik hem van 150 gr naar 120 graden dus konden ze erop. Nou ik heb nog nooit zo lang op mijn hamburger moeten wachten. Nog wat rook pellets erbij (appel) en na 1.5 uur liep de temperatuur terug. De interne temperatuur van de burgers was 70 gr en dus eraf.
Echt nog in winterslaap rooster zit andersom
Snel een hap
Een behoorlijke rooksmaak en zeker geen droge burger. Ik vond hem lekker. Voor herhaling vatbaar? Smaak ed wel tijd niet.
Nu nog de temperatuur onder de knie krijgen want ik moest hem toch twee keer aanjagen om hem niet uit te laten gaan.
Ja er moest toch wat op. Dus wat ligt er nog in de koelkast? Restje rundergehakt. Peper en zout met cajun kruiden.
Na 1.5 uur had ik hem van 150 gr naar 120 graden dus konden ze erop. Nou ik heb nog nooit zo lang op mijn hamburger moeten wachten. Nog wat rook pellets erbij (appel) en na 1.5 uur liep de temperatuur terug. De interne temperatuur van de burgers was 70 gr en dus eraf.
Echt nog in winterslaap rooster zit andersom

Snel een hap
Een behoorlijke rooksmaak en zeker geen droge burger. Ik vond hem lekker. Voor herhaling vatbaar? Smaak ed wel tijd niet.
Nu nog de temperatuur onder de knie krijgen want ik moest hem toch twee keer aanjagen om hem niet uit te laten gaan.