BasBQ
Beef en Steak

Ajam Rendang (Smoor van Kip)

Lekker Rick, ga ik ook eens maken.
 
Hier wil ik wel bij aanschuifen. Lekker hoor Rick!
 
Kippenstoof, ziet er echt heerlijk uit. had graag een bordje meegegeten. :)
 
Mooi verslag, ziet er heerlijk uit.

Deze ga ik onthouden, is ook mooi vlot te maken en dat is soms ook handig… 🤓
 
Die stoof zou ik zeker gelust hebben en van een lekker biertje ben ik ook niet vies ;)
Bedankt voor het recept.
 
Ziet er heerlijk uit. Proefde je het roken van de kip nog terug?
als je je best doet poef je het :)
er zitten al zoveel smaken in dat het bijna niet opvalt
heb eerder een stoof met rund gedaan en het vlees was toen 1 uur gerookt, 2x zo lang als de kip. Dat proefde je duidelijk beter.
Durfde met kip niet te lang te roken omdat het dan al (deels) gaar is voor het in de pan gaat.

ik rook het eerst omdat ik toch wel een beetje bbq gevoel bij dergelijke stoofpootjes wil hebben, anders kan ik het net zo goed helemaal in de keuken maken
 
Weer een heerlijke maaltijd en een smakelijk verhaal. Met veel plezier gelezen (y)
 
Geuren? Tijd voor 5D beleving

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Je bent weer goed bezig geweest Rick. Zo houd je dochter lief wel tevree. Kijk je wel uit met al dat verwennen. Zo gaat ze miss wel nooit op zich zelf wonen 😎
 
Heerlijk zeg. Ik heb genoten van de rapportage!
 
Je bent weer goed bezig geweest Rick. Zo houd je dochter lief wel tevree. Kijk je wel uit met al dat verwennen. Zo gaat ze miss wel nooit op zich zelf wonen 😎
Haha
Ik probeer haar zoveel mogelijk inspiratie mee te geven.
Als we dan later als 2 ouwe meutjes op visite gaan weet ze wat ze moet maken en hoe het moet.
Althans, dat hoop ik :rolleyes:
 
Ze pikken het op zeker weten

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
F0286EC5-64D2-42C0-AFEE-D1A981D9C32B.jpeg
Hij staat er hier ook op 😁 Neem aan dat de sereh gekneusd mee gestoofd wordt?
 
Hij staat er hier ook op 😁 Neem aan dat de sereh gekneusd mee gestoofd wordt?

Lekker, ja. de Sereh ff met de botte kant van het mes lekker een paar keer haaks op de stengel kneuzen (en er dan een knoopje in leggen).
 
Deze gaat vaker op tafel komen. Heerlijk recept. Dank voor het delen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan