Mitchell90
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
Na een jaar geklooid te hebben op een weber heb ik met snake methode toch alles kunnen bereiden (laatste test gaat brisket flat worden deze week). Wordt het nou toch tijd om een kamado te halen. Vooral voor de makkelijke temperatuur regulatie, hou meer van het simpele bbqen dus verder niet veel nodig.
Na de big 4 te vergelijken zitten er een aantal verschillen in;
Primo;
+hoge kwaliteit keramiek
+ovaal
-prijs
BGE
+hoogste kwaliteit keramiek, gemaakt in mexico ipv china
+goede service/garantie
+afwerking
-prijs
KJ
+prima keramiek
+goede prijs kwaliteitsverhouding
+veel snufjes
-china
BB
+simpel
+mooi uiterlijk (subjectief)
-china
De keramiek van de BB en KJ zouden voldoen voor mij, en de extra snufjes van de KJ zijn niet echt nodig. Toen kwam ik uit bij de KJ classic 1 of de black basterd large. Waarbij de KJ classic 1 toch de beste bang for buck is aangezien hij een onderstel + plankjes heeft voor een 1000 totaal prijs.
Mis ik nog iets of is dit een goede assumptie voor beste bang for buck bij de grote 4?
Na de big 4 te vergelijken zitten er een aantal verschillen in;
Primo;
+hoge kwaliteit keramiek
+ovaal
-prijs
BGE
+hoogste kwaliteit keramiek, gemaakt in mexico ipv china
+goede service/garantie
+afwerking
-prijs
KJ
+prima keramiek
+goede prijs kwaliteitsverhouding
+veel snufjes
-china
BB
+simpel
+mooi uiterlijk (subjectief)
-china
De keramiek van de BB en KJ zouden voldoen voor mij, en de extra snufjes van de KJ zijn niet echt nodig. Toen kwam ik uit bij de KJ classic 1 of de black basterd large. Waarbij de KJ classic 1 toch de beste bang for buck is aangezien hij een onderstel + plankjes heeft voor een 1000 totaal prijs.
Mis ik nog iets of is dit een goede assumptie voor beste bang for buck bij de grote 4?