- Berichten
- 695
Hallo,
Zo eindelijk vakantie..dus tijd voor wat leuke dingen.
Mevrouw derksen is dol op brisket. Aangezien een whole packer toch net iets te veel is voor met ze 2. Heb ik besloten om het eens met tri-tipje te proberen..
Bij de hanos hadden ze er nog 2 liggen..dus veel keus was er niet. Het was heide hoeve rund. Ik ben hier niet bekend mee maar goed lets give it een tri(tip).
Even rubben
De joe op 110 graden met een dik blok eik
En het vleesje er op
Na 3.5 uur had die al een mooi kleurtje.
Toen mocht die in de folie..tot 95 graden..
Prik testje gedaan. En boter zacht .
Even rusten in de tempex doos en zo kwam die er uit.
Aansnijden..en op een bordje met honing mosterd saus, kaas saus en een bbq sausje
Zo..nou heerlijk gegeten.. de kaas saus vond ik er het lekkerste bij.
Verder een mooi stukje vlees..erg lekker..alleen wel wat droge stukjes.
Wellicht de volgende keer een vetter graan gevoerd koetje en dan is helemaal goed.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk
Zo eindelijk vakantie..dus tijd voor wat leuke dingen.
Mevrouw derksen is dol op brisket. Aangezien een whole packer toch net iets te veel is voor met ze 2. Heb ik besloten om het eens met tri-tipje te proberen..
Bij de hanos hadden ze er nog 2 liggen..dus veel keus was er niet. Het was heide hoeve rund. Ik ben hier niet bekend mee maar goed lets give it een tri(tip).
Even rubben

De joe op 110 graden met een dik blok eik
En het vleesje er op

Na 3.5 uur had die al een mooi kleurtje.

Toen mocht die in de folie..tot 95 graden..
Prik testje gedaan. En boter zacht .
Even rusten in de tempex doos en zo kwam die er uit.

Aansnijden..en op een bordje met honing mosterd saus, kaas saus en een bbq sausje


Zo..nou heerlijk gegeten.. de kaas saus vond ik er het lekkerste bij.
Verder een mooi stukje vlees..erg lekker..alleen wel wat droge stukjes.
Wellicht de volgende keer een vetter graan gevoerd koetje en dan is helemaal goed.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn SM-G980F met Tapatalk