BasBQ
Beef en Steak

Wat is jullie grootste BBQ BLOOPER[emoji2957][emoji3061]??

Vorige week staan vloeken en tieren op mijn inkbird. Temperatuur van de Q schoot helemaal door. Dome leek beter te kloppen. 3 nieuwe probes aangesloten, allemaal hetzelfde probleem. Net voordat ik de container wilde openen kwam ik erachter dat ik op een knopje had gedrukt waardoor de Fahrenheit werd weergegeven….
 
In het "verlengde hiervan" zeer voordelig allu folie kopen....
Is zooooo dun waardoor het risico op lekkage ook groot wordt.
ALS het al lukt om een fatsoenlijk stuk aan één stuk van de rol te krijgen :mad:
 
Bij het prikken om te kijken hoe gaar je spareribs zijn DOOR de onderste folielaag prikken..........
Suiker boter mix loopt op je hete deflector en in de kolen....... De rook begint weg te trekken.....
Ik denk dat er velen zijn die dit zullen herkennen...... ik kan je uit eigen ervaring melden dat dat ook lukt bij extra dikke folie hoor :ROFLMAO:
 
Na een lange l&s sessie met snake methode de ongebruikte briketten in de kolenstarter bewaren.
Na het eten toch maar eens gaan opruimen maar m'n kolenstarter was leeg...
 
Na de 2 1/2 uur pekel en de 1 1/4 uur roken de chickenwings zo hard afgrillen dat ze er net zo uitzien als de rest van het houtskool. (en zo smaken)
 
Na de 2 1/2 uur pekel en de 1 1/4 uur roken de chickenwings zo hard afgrillen dat ze er net zo uitzien als de rest van het houtskool. (en zo smaken)
Ouch!
 
In het "verlengde hiervan" zeer voordelig allu folie kopen....
Is zooooo dun waardoor het risico op lekkage ook groot wordt.
ALS het al lukt om een fatsoenlijk stuk aan één stuk van de rol te krijgen :mad:
Ik heb me door een horecamedewerker de rollen van de makro laten adviseren. Mooi brede rollen en vrij stevig.
Alleen het afscheuren is niet zo geweldig, terwijl dat bij de gewone folie van de makro echt subliem is.
 
De brede van de Makro is ook wat dikker die gebruik ik ook.
De smallere is heel makkelijk te scheuren.
Beetje te voor inpakken.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Bij mijn schoonouders de barbecue gebruiken voor een toetje, ging iets harder dan verwacht...

Ondanks de verkoolde bovenkant toch nog eetbaar

20210829_182402.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan