- Berichten
- 37
Ze lagen al een poosje in de vriezer te wachten op een droge dag.
Eindelijk was het zover:
De spareribs mochten het daglicht zien.
Eerst in de rub en daarna een uur of 3 op lage temp voorgaren.
Daarna ongeveer drie kwartier in aluminiumfolie met boter, honing, suiker en een klein beetje ketjap.
Daarna nog even grillen en genieten.
Ze waren voor een eerste keer spareribs maken lekker maar ga de 2e fase wat oprekken om hem iets zachter te maken.
ook zoek ik dan ribs met meer vlees.
Eindelijk was het zover:
De spareribs mochten het daglicht zien.

Eerst in de rub en daarna een uur of 3 op lage temp voorgaren.
Daarna ongeveer drie kwartier in aluminiumfolie met boter, honing, suiker en een klein beetje ketjap.
Daarna nog even grillen en genieten.
Ze waren voor een eerste keer spareribs maken lekker maar ga de 2e fase wat oprekken om hem iets zachter te maken.
ook zoek ik dan ribs met meer vlees.

Laatst bewerkt: