- Berichten
- 214
Hoi allemaal,
Ik ervaar sinds kort problemen met een probe van de Weber iGrill2. Zoals je hieronder kunt zien geeft 1 thermometer de juiste temperatuur aan (21 graden), de temperatuur in de kamer. De andere geeft een te hoge temperatuur aan (38 graden). Dit merkte ik gisteren ook al bij het vlees, daarbij gaf hij ook een te hoge temperatuur aan (60 graden bij rundvlees terwijl het nog rood was van binnen). Ik ben nu helaas op vakantie dus heb geen andere voedselprobes meegenomen.
Herkennen jullie dit probleem en wat heb je ermee gedaan? Ik denk dat ik het bij Weber zelf navraag, maar heb denk ik de bon niet meer.
Ik ervaar sinds kort problemen met een probe van de Weber iGrill2. Zoals je hieronder kunt zien geeft 1 thermometer de juiste temperatuur aan (21 graden), de temperatuur in de kamer. De andere geeft een te hoge temperatuur aan (38 graden). Dit merkte ik gisteren ook al bij het vlees, daarbij gaf hij ook een te hoge temperatuur aan (60 graden bij rundvlees terwijl het nog rood was van binnen). Ik ben nu helaas op vakantie dus heb geen andere voedselprobes meegenomen.
Herkennen jullie dit probleem en wat heb je ermee gedaan? Ik denk dat ik het bij Weber zelf navraag, maar heb denk ik de bon niet meer.