- Berichten
- 142
Vandaag had ik zin in iets nieuws. Iberico rib Fingers is het geworden.
Nog nooit gemaakt maar dat moet wel goed komen.
Ik heb mijn vlees besteld bij Meatboutique prachtig vlees en omdat ik voor mijn werk veel contact heb met de mensen achter meatboutique is de keus dan snel gemaakt.
Wat eten we er dan bij? Dat was de vraag en die is beantwoord. Salade met gegrilde courgette, rode ui, olijven en tomaat. Dit op een wrap met een Home Made alabama white sauce.
Het vlees heb ik een beetje gekruid met de sparrib rub van noskos en op 150 graden indirect 1,5 uur laten garen.
Wat een heerlijk vlees. Dat wist ik al maar elke keer als je het proeft dan is het toch even een verassing. Zo veel meer smaak als een normaal stukje varen. Als je dit hebt gehad wil je nooit meer een simpel stukje vlees.
Uiteindelijk alles op tafel gezet en lekker wraps gemaakt. Beetje vlees, saus en groenten. Nog een lekker drankje er bij en de dag kan niet meer stuk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nog nooit gemaakt maar dat moet wel goed komen.
Ik heb mijn vlees besteld bij Meatboutique prachtig vlees en omdat ik voor mijn werk veel contact heb met de mensen achter meatboutique is de keus dan snel gemaakt.

Wat eten we er dan bij? Dat was de vraag en die is beantwoord. Salade met gegrilde courgette, rode ui, olijven en tomaat. Dit op een wrap met een Home Made alabama white sauce.



Het vlees heb ik een beetje gekruid met de sparrib rub van noskos en op 150 graden indirect 1,5 uur laten garen.
Wat een heerlijk vlees. Dat wist ik al maar elke keer als je het proeft dan is het toch even een verassing. Zo veel meer smaak als een normaal stukje varen. Als je dit hebt gehad wil je nooit meer een simpel stukje vlees.
Uiteindelijk alles op tafel gezet en lekker wraps gemaakt. Beetje vlees, saus en groenten. Nog een lekker drankje er bij en de dag kan niet meer stuk.



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk