- Berichten
- 302
Kip sate wie is er niet groot mee geworden.
Ingrediƫnten
4 kipfiles grote stukken gesneden
6 eetlepels ketjap manis
4 eetlepels honing
4 teentjes knoflook in stukjes
2 theelepels sambal oelek flinke theelepels
2 theelepels sambal badjak flinke theelepels
3 centimeter verse gember in stukjes
1 limoen sap nodig
snuf zwarte peper
Bereiding
Snij de kipfiles in blokjes.
Meng de Ingrediƫnten door elkaar.
Meng de kio goed door elkaar in een ziplock zak.
Laat de kip een nachtje marineren.
Rijg de blokjes aan een spies.
Maak je bbq gereed indirecte methode bij 175 graden.
Gaar de kip indirect tot een kern temp van 65 graden. En grill ze direct af tot een temp van 75 graden.
Eetsmakelijk.

Ingrediƫnten
4 kipfiles grote stukken gesneden
6 eetlepels ketjap manis
4 eetlepels honing
4 teentjes knoflook in stukjes
2 theelepels sambal oelek flinke theelepels
2 theelepels sambal badjak flinke theelepels
3 centimeter verse gember in stukjes
1 limoen sap nodig
snuf zwarte peper
Bereiding
Snij de kipfiles in blokjes.
Meng de Ingrediƫnten door elkaar.
Meng de kio goed door elkaar in een ziplock zak.
Laat de kip een nachtje marineren.
Rijg de blokjes aan een spies.
Maak je bbq gereed indirecte methode bij 175 graden.
Gaar de kip indirect tot een kern temp van 65 graden. En grill ze direct af tot een temp van 75 graden.
Eetsmakelijk.