- Berichten
- 6.243
Gister klein feessie gehad en dan de Q aan natuurlijk
Zaterdag kruiden in de vijzel kleiner gemaakt en in de olie laten weken en tussendoor geroerd
Gister door een zeef gegoten zodat het makkelijker in de borst geïnjecteerd van de kip kon worden.
Kippetjes in de rub gedaan en de Q laten warm worden, moest naar 180 graden.
2 blokken appel erbij, platesetter en gietijzeren rooster geplaatst, klaar voor de kip
Was passen en meten
En na zo’n dik uurtje stonden ze er zo bij
Dit werd geserveerd met salade frietjes en appelmoes voor de liefhebbers
Q aangehouden op 180 graden. Zaterdag effe gespiekt bij Marcel, Nasq, voor het toetje.
Banaan
Hier geplette Rolo’s ingestoken en AmarulA bij gegoten.
Na een half uurtje
Het heeft bij iedereen gesmaakt.
Als het eitje (M) weer zo vol komt haal ik de domme thermometer eruit.
Prikte in een kippie wat het sluiten wat spannend maakte
Zaterdag kruiden in de vijzel kleiner gemaakt en in de olie laten weken en tussendoor geroerd
Gister door een zeef gegoten zodat het makkelijker in de borst geïnjecteerd van de kip kon worden.
Kippetjes in de rub gedaan en de Q laten warm worden, moest naar 180 graden.
2 blokken appel erbij, platesetter en gietijzeren rooster geplaatst, klaar voor de kip
Was passen en meten

En na zo’n dik uurtje stonden ze er zo bij
Dit werd geserveerd met salade frietjes en appelmoes voor de liefhebbers

Q aangehouden op 180 graden. Zaterdag effe gespiekt bij Marcel, Nasq, voor het toetje.
Banaan
Hier geplette Rolo’s ingestoken en AmarulA bij gegoten.
Na een half uurtje
Het heeft bij iedereen gesmaakt.
Als het eitje (M) weer zo vol komt haal ik de domme thermometer eruit.
Prikte in een kippie wat het sluiten wat spannend maakte