- Berichten
- 826
Voor vandaag wat buikspek verwaard, na er eea voor Bacon Day 2020 te hebben afgehaald.
Met de jaarwisseling al eens een Porchetta gemaakt en daar bleven wat leermomentjes uit over. En had deze voor dit weekend op de planning staan.
Vandaag was mijn grootste “worsteling” het dicht naaien van de huid/ zwoerd.
Tip nav vandaag; Hoe schoner het zwoerd des te makkelijker prik je er door heen. Porchetta nr.3 gaat zeker volgen
Tegelijkertijd heb ik lekker kunnen oefenen op het zng slagersknoopjes. Blijft een dingetje
Voor wie het wil weten.....
De kruiden bestaan uit; zout, zwarte peper, knoflook gedroogd, (verse) rozemarijn, Venkel poeder, Chili vlokken, (eigen inbreng : geroosterde pijnboompitten (fijn gehakt)
De inspiratie link (
)
Morgen op de Q 130c uurtje of 8 naar een kern van 80-84c
Wordt vervolgd
Met de jaarwisseling al eens een Porchetta gemaakt en daar bleven wat leermomentjes uit over. En had deze voor dit weekend op de planning staan.
Vandaag was mijn grootste “worsteling” het dicht naaien van de huid/ zwoerd.
Tip nav vandaag; Hoe schoner het zwoerd des te makkelijker prik je er door heen. Porchetta nr.3 gaat zeker volgen

Tegelijkertijd heb ik lekker kunnen oefenen op het zng slagersknoopjes. Blijft een dingetje
Voor wie het wil weten.....
De kruiden bestaan uit; zout, zwarte peper, knoflook gedroogd, (verse) rozemarijn, Venkel poeder, Chili vlokken, (eigen inbreng : geroosterde pijnboompitten (fijn gehakt)
De inspiratie link (

Morgen op de Q 130c uurtje of 8 naar een kern van 80-84c
Wordt vervolgd

Laatst bewerkt: