- Berichten
- 142
Oftewel short ribs / beef ribs, van de onderkant vd koe. Een geweldig stukje vlees met een mooi vetje
Ik wil het graag puur houden en heb er voor gekozen enkel wat peper & zout in dit mooie vlees te masseren.
Om wat extra rooksmaak toe te voegen alleen nog een blokje Hickory erbij straks. Eerst de BGE maar eens netjes op zo'n 130 graden indirect krijgen, schaaltje water in de lekbak en over een paar uur kan het niet anders dan dat er een lekker sappig stukje vlees op tafel staat

Ik wil het graag puur houden en heb er voor gekozen enkel wat peper & zout in dit mooie vlees te masseren.
Om wat extra rooksmaak toe te voegen alleen nog een blokje Hickory erbij straks. Eerst de BGE maar eens netjes op zo'n 130 graden indirect krijgen, schaaltje water in de lekbak en over een paar uur kan het niet anders dan dat er een lekker sappig stukje vlees op tafel staat
