- Berichten
- 738
Ola BBQ amigos,
Vandaag me er makkelijk van afgedaan in deze hitte met de PINCHOS MORUNOS van varkenshaas + de pittige paprikasaus van bbq-helden. Oftewel spaanse sate met moorse kruiden. Focaccia broodje erbij.
Een frisse tomaat salade met roasted paprika, pijnboom pitjes, rooie ui, peterselie, wat druppels olijf chili olie en rode wijnazijn + pezo op smaak erbij.
Nog een gepofte aardappel en klaar waren we.
Achteraf toch iets meer mise en place, tis warm in de keuken, dan ik hoopte
. Maar het was heerlijk, de tomatensalade en de paprika saus waren heerlijk fris met een pitje.
Varkens haas mooi op 68 graden kerntemperatuur.
Bordje pasta voor de jongste telg (bijna 2)
Het was fantastisch!
Bedankt voor het kijken.
Vandaag me er makkelijk van afgedaan in deze hitte met de PINCHOS MORUNOS van varkenshaas + de pittige paprikasaus van bbq-helden. Oftewel spaanse sate met moorse kruiden. Focaccia broodje erbij.
Een frisse tomaat salade met roasted paprika, pijnboom pitjes, rooie ui, peterselie, wat druppels olijf chili olie en rode wijnazijn + pezo op smaak erbij.
Nog een gepofte aardappel en klaar waren we.
Achteraf toch iets meer mise en place, tis warm in de keuken, dan ik hoopte

Varkens haas mooi op 68 graden kerntemperatuur.
Bordje pasta voor de jongste telg (bijna 2)
Het was fantastisch!
Bedankt voor het kijken.