Captain
Sprokkelaar
- Berichten
- 27
Gister een snelle maaltijd van de BBQ, Kipburgertjes met Cajunsaus.
400 gram kippengehakt met wat kruiden (zout, peper, knoflookpouder & paprikapoeder (gerookt) en wat broodjes.
De BBQ vol gas opgestookt en de geplette burgertjes er op. Broodjes erbij om deze wat knapperig te krijgen.
De saus had ik nog over vanuit het boek van Jord Althuizen. Cajunsaus. Erg lekker en omdat hij een week in de wekpot had gezeten mooi van structuur.
2 wat grotere burgers en 1 voor de kleintjes van 1 & 3 jaar oud
Bier van de dag: Mooie Nel van de Jopenbrouwerij in Haarlem.
Eet smakelijk!
400 gram kippengehakt met wat kruiden (zout, peper, knoflookpouder & paprikapoeder (gerookt) en wat broodjes.
De BBQ vol gas opgestookt en de geplette burgertjes er op. Broodjes erbij om deze wat knapperig te krijgen.
De saus had ik nog over vanuit het boek van Jord Althuizen. Cajunsaus. Erg lekker en omdat hij een week in de wekpot had gezeten mooi van structuur.
2 wat grotere burgers en 1 voor de kleintjes van 1 & 3 jaar oud

Bier van de dag: Mooie Nel van de Jopenbrouwerij in Haarlem.

Eet smakelijk!