- Berichten
- 126
Veeeeeeel te lang geleden dat ik nog eens echt gebbq’d heb. Verjaren is nog altijd een goede reden om het vuur nieuw leven in te blazen... zelfs voor een versleten veertiger ;-). Dus voor vanavond hebben we enkele mooie stukje vlees laten bezorgen... Wat semi dry aged filet pur van Holstein en een stukje pata negra ribstuk om te proberen maar de hoofdrol gaat naar een mooie gerijpte tomahawk van ons geliefkoosd simmenthal rund 

Mijn “go to methode” is altijd de revearse sear geweest maar vandaag wil ik de caveman’style proberen.
Ik vroeg me alleen af of jullie bij de caveman methode het vlees ook eerst “voorgaren” tot een bepaalde temperatuur (vermoed ergens rond de 40 a 45 graden gezien de hitte) of gaat hij gewoon op kamertemperatuur op de kolen? Wat zijn jullie ervaringen?
Wordt vervolgd...
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Mijn “go to methode” is altijd de revearse sear geweest maar vandaag wil ik de caveman’style proberen.
Ik vroeg me alleen af of jullie bij de caveman methode het vlees ook eerst “voorgaren” tot een bepaalde temperatuur (vermoed ergens rond de 40 a 45 graden gezien de hitte) of gaat hij gewoon op kamertemperatuur op de kolen? Wat zijn jullie ervaringen?
Wordt vervolgd...
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk