- Berichten
- 2.982
Na eerder afgelopen week een mooi stuk procureur voor rollade te hebben gebruikt, was het plan om van de rest char siu te maken.
Zo gezegd het recept van Sander opgezocht: https://www.bbqgenootschap.nl/index.php?threads/19129/
En de lol begint natuurlijk al bij de toko. Nam Yue blijken ze daar niet te kennen, maar gelukkig gefermenteerde sojabonen in 25 soorten wel
.
Ps. De ketjap had ik automatisch klaar gezet, maar hoort er natuurlijk niet bij.
Alles lekker marineren.
2 dagen later (1 dag was de planning).
Tijd voor de Q.
Ik heb gewoon het recept van Sander aangehouden. Iets korter dacht ik. 45 min op 180-200 graden en tussendoor lakken.
En wat eten we er dan bij?
Heerlijke bami
.
Dit was echt super. Makkelijk en lekker.
Ga ik zeker vaker maken.

Zo gezegd het recept van Sander opgezocht: https://www.bbqgenootschap.nl/index.php?threads/19129/
En de lol begint natuurlijk al bij de toko. Nam Yue blijken ze daar niet te kennen, maar gelukkig gefermenteerde sojabonen in 25 soorten wel

Ps. De ketjap had ik automatisch klaar gezet, maar hoort er natuurlijk niet bij.

Alles lekker marineren.

2 dagen later (1 dag was de planning).
Tijd voor de Q.

Ik heb gewoon het recept van Sander aangehouden. Iets korter dacht ik. 45 min op 180-200 graden en tussendoor lakken.





En wat eten we er dan bij?
Heerlijke bami



Dit was echt super. Makkelijk en lekker.
Ga ik zeker vaker maken.