Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • FJB13
    FJB13 waardeerde Veluwse Bob's bericht in het onderwerp Margret de canard met Leuk Leuk.
    Lekker zeg 😄 So jij hebt je plek wel geclaimed voor je grizzly 😁dadelijk wil je niet meer naar buiten 😆
  • Rdj
    Rdj reageerde op het onderwerp Koudgerookte zalm.
    Hier ook regelmatig gerookte zalm , ziet het heerlijk uit .😋
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Koudgerookte zalm.
    Dat ziet er zeer smakelijk uit, was er nog 1 die de voorkeur had?
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp De barbecue is er bijna... wat nu???.
    Wat @Frits zegt als je briketten neemt ga dan voor de goede. Niet op bezuinigen. Daarnaast is het een kwestie van lekker aan de slag...
  • Veluwse Bob
    Veluwse Bob reageerde op het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken.
    Thanks! Ik ga beide versies maken zodra ik alle spulletjes hij elkaar geshopt heb. Ik hou zelf erg van pittig eten, mijn wederhelft...
  • Veluwse Bob
    Veluwse Bob waardeerde Ewald's bericht in het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken met Leuk Leuk.
    Kokosmelk is niet iets dat in de Koreaanse of Japanse keuken wordt gebruikt. De Koreaanse keuken en Japanse keuken gebruiken veel...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Koudgerookte zalm.
    Als de temperatuur laag genoeg is en je volgt de instructies kan er weinig mis gaan. - je CSG moet wel blijven branden 🤞- Heerlijke...
  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Misschien kan @Sander72 hier wat van zeggen? Volgens mij heeft hij ook een DIY droogkast staan?
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Olijfolietip: de olijfolieboetiek.
    Hebben ze ook bij de olijfolieboetiek, hoef je niet helemaal voor naar Italië, scheelt je toch de kosten van een ritje naar Italië en...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken.
    Kokosmelk is niet iets dat in de Koreaanse of Japanse keuken wordt gebruikt. De Koreaanse keuken en Japanse keuken gebruiken veel...
  • Timmeeh
    Timmeeh reageerde op het onderwerp Buldak, Koreaanse Fire Chicken.
    Goeie vraag. Ik weet niet of kokosmelk erbij past, zou je natuurlijk kunnen proberen. Ik vraag me afbogen het lekker is met de...
  • Zzzjon
    Zzzjon reageerde op het onderwerp Charcuterie... een nieuwe wereld!.
    Ik zou het ter hoogte van je producten monteren. Zeker niet helemaal onderin of bovenin, dan in het midden.
  • Barbeknoei
    Barbeknoei reageerde op het onderwerp Olijfolietip: de olijfolieboetiek.
    Ik gebruik enkel Italiaanse extra vierge olijfolie. Het is een fabeltje van vroeger dat deze niet geschikt zou zijn om mee te bakken. De...
  • Frits
    Frits reageerde op het onderwerp De barbecue is er bijna... wat nu???.
    Dit is een weber kettle. Die steek je het beste aan met een brikettenstarter. Dan weet je gelijk wat voor brandstof er gebruikt moet...
    • IMG_7242.jpeg
  • Paul K
    Paul K waardeerde Rdj's bericht in het onderwerp Second life Kamado met Leuk Leuk.
    The Kamadowagon nog even voorzien van koperwerk aan de voorkant ( bulls skull) met de hand plasma snijder uit gesneden.
Terug
Bovenaan Onderaan