Beef en Steak

Laatste bijdragen

  • Cherrywood
    Cherrywood reageerde op het onderwerp Pitten in betonnen blad..
    @cricque +1: de verkoper weet waarschijnlijk prima hoe dit te fixxen. m.b.t. epoxy etc altijd goed geholpen door Polyservice.nl
  • vanHeist
    vanHeist waardeerde van de Lisme's bericht in het onderwerp Picanha met Leuk Leuk.
    Als onervaren BBQ-er mijn eerste keer Picanha gemaakt. Beetje zenuwachtig, best prijzig stukje vlees. maar ach...gewoon doen. Vlees was...
  • vanHeist
    vanHeist waardeerde donkey079's bericht in het onderwerp Chicken lollipop met Leuk Leuk.
    Vandaag een vrije dag! Wat is er dan leuker dan aan de slag te gaan met mijn nieuwe kamado? Gisteren heb ik voor het eerst een stukje...
  • vanHeist
    vanHeist reageerde op het onderwerp Pulled chicken eerste keer. .
    Altijd lekker!
  • vanHeist
    vanHeist waardeerde Dammetje's bericht in het onderwerp Pulled chicken eerste keer. met Leuk Leuk.
    Gisteren was mijn zoon jarig en heb ik voor 10 hongerige magen die allemaal hadden gewerkt voor het eerst Pulled Chicken uit de Crouset...
  • PaulRutten
    dat ziet er lekker uit.
  • cricque
    cricque reageerde op het onderwerp Pitten in betonnen blad..
    Gaatjes opvullen, schuren en dan een coating over ? Je zal altijd wel wat verschil hebben. Vroeger veel research over gedaan. Wou een...
  • cricque
    cricque reageerde op het onderwerp Weber vs huismerk kamado.
    Je kan met een kamado meer mits je alle toeters en bellen hebt, maar niks dat je ook niet met een weber kan. En als je iets meer wilt...
  • nielss055
    nielss055 reageerde op het onderwerp Weber vs huismerk kamado.
    Weber is inderdaad prima om mee te starten en te kijken of je het leuk vind. Ik zou de huismerk kamado's links laten liggen en als je...
  • nielss055
    nielss055 reageerde op het onderwerp Pitten in betonnen blad..
    Hier hetzelfde gehad en toen een epoxy eroverheen laten gieten. Kost een paar euro, maar dan heb je ook wat.
  • Bart1978
    Bart1978 reageerde op het onderwerp Hallo iedereen!.
    Welkom Sander. Je hebt een mooi beest staan. Mijn ervaring is dat je niet bang moet zijn voor "grote" stukken vlees. ze ijn vaak...
  • Ewald
    Ewald reageerde op het onderwerp Hallo.
    Hoi Bram, welkom bij het Genootschap
  • Bart1978
    Bart1978 reageerde op het onderwerp Voorstel ronde.
    Welkom Sander
  • Bart1978
    Bart1978 reageerde op het onderwerp Introductie.
    Welkom Thijs!
  • Bart1978
    Bart1978 reageerde op het onderwerp Hallo.
    Welkom Bram. Je bent al lekker bezig. veel plezier op het forum
Terug
Bovenaan Onderaan