Goedemorgen!
Vanochtend vroeg het wekkertje (06.00) om aan m'n tweede PP te beginnen.
Gisteren heb ik de varkensnek (Sligro) geinjecteerd om een nachtje te laten marineren in de koelkast.
Het receptje voor de marinade:
- 3/4 cup appelsap
- 1/2 cup water
- 1/2 cup suiker
- 1/4 cup zout
- 2 eetlepels Worcestershire
Vanochtend eerste het varkensvlees uit de verpakking om even te laten drogen. Ondertussen kon ik mooi de BBQ op temperatuur brengen. Hierna heb ik hem flink in de rub (LetzQ Pork) gezet.
Wanneer de WSM stabiel op 110 graden stond mocht het stukje vlees er om 06.40 op!
Net geinjecteerd om een nachtje in de koelkast door te brengen.

Na de nacht het varkensvlees even laten drogen om vervolgens goed in de rub te zetten.

En daar gaat ie dan!

Ik houd jullie op de hoogte!!
Vanochtend vroeg het wekkertje (06.00) om aan m'n tweede PP te beginnen.
Gisteren heb ik de varkensnek (Sligro) geinjecteerd om een nachtje te laten marineren in de koelkast.
Het receptje voor de marinade:
- 3/4 cup appelsap
- 1/2 cup water
- 1/2 cup suiker
- 1/4 cup zout
- 2 eetlepels Worcestershire
Vanochtend eerste het varkensvlees uit de verpakking om even te laten drogen. Ondertussen kon ik mooi de BBQ op temperatuur brengen. Hierna heb ik hem flink in de rub (LetzQ Pork) gezet.
Wanneer de WSM stabiel op 110 graden stond mocht het stukje vlees er om 06.40 op!
Net geinjecteerd om een nachtje in de koelkast door te brengen.

Na de nacht het varkensvlees even laten drogen om vervolgens goed in de rub te zetten.

En daar gaat ie dan!

Ik houd jullie op de hoogte!!