- Berichten
- 87
Zonet begonnen aan een snelle zondagnamiddag Pulled Pork.
Er lag nog 1KG varkensspiering (BE) in de diepvriezer, deze werd vrijdagavond verplaatst naar de koelkast.
Deze ochtend onderstaande rub erop:
Nadien terug vaccuum getrokken en terug in de koelkast.
Onlangs heb ik een nieuwe kolenrooster laten maken in vuurvast staal, ook meteen deze geplaatst:
Dan was het tijd om de BBQ klaar te maken, rookhout is appel.
Rond de 70?C het stuk vlees ingepakt
De laatste 5 graden doen we terug zonder aluminium folie.
En trekken maar!
15u30 Dome: 100?C - Vlees: 5?C
16u15 Dome: 130?C - Vlees: 28?C
17u00 Dome: 130?C - Vlees: 55?C
17u30 Dome: 130?C - Vlees: 62?C
18u30 Dome: 130?C - Vlees: 68?C
19u30 Dome: 150?C - Vlees: 88?C
Er lag nog 1KG varkensspiering (BE) in de diepvriezer, deze werd vrijdagavond verplaatst naar de koelkast.
Deze ochtend onderstaande rub erop:

Nadien terug vaccuum getrokken en terug in de koelkast.
Onlangs heb ik een nieuwe kolenrooster laten maken in vuurvast staal, ook meteen deze geplaatst:


Dan was het tijd om de BBQ klaar te maken, rookhout is appel.




Rond de 70?C het stuk vlees ingepakt

De laatste 5 graden doen we terug zonder aluminium folie.
En trekken maar!


15u30 Dome: 100?C - Vlees: 5?C
16u15 Dome: 130?C - Vlees: 28?C
17u00 Dome: 130?C - Vlees: 55?C
17u30 Dome: 130?C - Vlees: 62?C
18u30 Dome: 130?C - Vlees: 68?C
19u30 Dome: 150?C - Vlees: 88?C
