BasBQ
Beef en Steak

Zondagnamiddag Pulled Pork

 
 
 

blackshadow

Vuurmaker
Berichten
87
Zonet begonnen aan een snelle zondagnamiddag Pulled Pork.
Er lag nog 1KG varkensspiering (BE) in de diepvriezer, deze werd vrijdagavond verplaatst naar de koelkast.

Deze ochtend onderstaande rub erop:
BaAIQTn.png


Nadien terug vaccuum getrokken en terug in de koelkast.
Onlangs heb ik een nieuwe kolenrooster laten maken in vuurvast staal, ook meteen deze geplaatst:
zPXjhiI.png

GFJWRow.png


Dan was het tijd om de BBQ klaar te maken, rookhout is appel.
soBmV2y.png


YOt39oN.png

iX8XJqo.png


Wxq2VgE.png


Rond de 70?C het stuk vlees ingepakt
JSlRAyb.png


De laatste 5 graden doen we terug zonder aluminium folie.
En trekken maar!
fowUS2h.png


9AzzJDB.png


15u30 Dome: 100?C - Vlees:  5?C
16u15 Dome: 130?C - Vlees: 28?C
17u00 Dome: 130?C - Vlees: 55?C
17u30 Dome: 130?C - Vlees: 62?C
18u30 Dome: 130?C - Vlees: 68?C
19u30 Dome: 150?C - Vlees: 88?C

pLsBSBe.jpg
 
Gaaf roostertje trouwens, succes!
 
Ziet er goed uit, smakelijk eten straks!
 
mooi hoor, ziet er prima uit, succes nog even
 
We zijn er!

pLsBSBe.jpg
 
Jaakke zei:
Lekker hoor, waarom heb je je roostertje vervangen?

De originele durft nogal eens te verstoppen, bovendien was hij ook al gescheurd.
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Top! Gratz met de knor!
 
Ziet er erg lekker uit.  Welkom bij de knorretjes club!
 
Heerlijk bordje. Gefeliciteerd met je knor.
 
heerlijk, gefeliciteerd met je knor  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan