- Berichten
- 867
Voor vrienden even een mooie maaltijd in elkaar gedraaid. Om te snoepen een paar pork belly burnt ends. Zag ze op BenBBQ en dacht ja doen we. 3,1,5,0,5 uur was genoeg. Toen van site BBQ helden een leuke snack van dadels, gevuld met geitenkaas gewikkeld in ontbijtspek, afgemaakt met honing. Helaas geen foto's gemaakt dus niet gebeurd. Toen zalm van plankje met pasta en saus van venkelroom. Als hoofdgerecht Bavette op 52 graden met Portobello met gesmolten knoflookboter en als toetje een recept van Noskos van nectarines, mascapone met vanille en caramel topping. Wat een feestmaal. Alles zoals gepland. Enige misser was dat de paddenstoelen even te lang erop gelegen hadden. Als wijn hadden we Chardonnay bij de zalm en een mooi Graves bij de bavette. Mooie avond gehad.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk