- Berichten
- 2.745
Gisteren weer lekker bbq weer zou regen maar hadden mooi de zon erbij.
Ik had steak takati,spareribs,saté kipkluifjes,tomahawk en als bijgerechten aardappel blokjes,courgette salade nu met chorizo,rodekoolappel salade en de Bricknic gevuld met blokjes courgette gele en groene,ui,pastinaak paprika en groene pesto .
Eerste keer de tomahawk gemaakt was prima gelukt.
Had er zout op gedaan de bbq rond de 150 graden eerst tot 30 graden op 1 kant toen tot 50 op de andere kant.
En dan afgrillen op de joystove en moesten we nog 10 minuten wachten voordat we konden snijden
Chimichurri erbij smullen mijn schoonzoon wilde het bot afkluiven
Maar foto’s zeggen meer
Kaasje vooraf
Spareribs erop
Diamanthaas op de joystove
De steak takati met een tripel le fort
Bricknic weer gevuld met allerlei groente
Aardappelblokjes met ui
De tomahawk
Saté
Kleinzoon
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Ik had steak takati,spareribs,saté kipkluifjes,tomahawk en als bijgerechten aardappel blokjes,courgette salade nu met chorizo,rodekoolappel salade en de Bricknic gevuld met blokjes courgette gele en groene,ui,pastinaak paprika en groene pesto .
Eerste keer de tomahawk gemaakt was prima gelukt.
Had er zout op gedaan de bbq rond de 150 graden eerst tot 30 graden op 1 kant toen tot 50 op de andere kant.
En dan afgrillen op de joystove en moesten we nog 10 minuten wachten voordat we konden snijden
Chimichurri erbij smullen mijn schoonzoon wilde het bot afkluiven

Maar foto’s zeggen meer

Kaasje vooraf

Spareribs erop

Diamanthaas op de joystove

De steak takati met een tripel le fort

Bricknic weer gevuld met allerlei groente


Aardappelblokjes met ui

De tomahawk








Saté


Kleinzoon

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro