- Berichten
- 2.745
Afgelopen zaterdag het spek klaar gemaakt naar recept van BBQ-NL .
Heb een stuk van 1800 gr ingeprikt met een vork dit in een ziplock zak met
54 gr pikante kipkruiden
9 eetlepels ketjap
4 eetlepels water
2 theelepels worchestersaus
14,4 gram colorizo
Gedaan goed gemixt en dit gaat voor 3 dagen de koelkast in af en toe mixen en om draaien.
Was dus de bedoeling het op dinsdag te gaan doen maar het zat wat tegen met de overkapping dat nu vandaag het spek erop.
BBQ indirect op 165 graden en de kerntemperatuur van het spek op 72 graden.
Nadat het klaar was en even gerust een stuk geproefd mmmmmm heerlijk weer


Foto?s zeggen meer
Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 33
Heb een stuk van 1800 gr ingeprikt met een vork dit in een ziplock zak met
54 gr pikante kipkruiden
9 eetlepels ketjap
4 eetlepels water
2 theelepels worchestersaus
14,4 gram colorizo
Gedaan goed gemixt en dit gaat voor 3 dagen de koelkast in af en toe mixen en om draaien.
Was dus de bedoeling het op dinsdag te gaan doen maar het zat wat tegen met de overkapping dat nu vandaag het spek erop.
BBQ indirect op 165 graden en de kerntemperatuur van het spek op 72 graden.
Nadat het klaar was en even gerust een stuk geproefd mmmmmm heerlijk weer



Foto?s zeggen meer










Grill Guru Elite large,WGA,Barbecook,maverick 733,fantast,One minute lighter
BBQ sessie 33